Kdo jiný dělá přijímače s FM modulací s plně programovatelným fail safe. Chci tuto funkci kvůli použití v modelu ponorky.
Zatím jsem narazil na MZK
http://mzkservis.cz/home.php?page=produ ... _product=6
a i snad něco dělá Potensky (nižší dosah).
Dělá někdo jinej? Nemá někdo zkušenosti z provozu přijímače MZK Sexta?
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Přijímač s Fail safe
Re: Přijímač s Fail safe
takže jsem nakonec šel do toho MZK sexta a zatim co jsem ho doma zkoušel pohoda, Fail save funguje tak jak má a je programovatelný´, což bylo pro mne při výběru přijímače dost důležitý. Postřehy z provozu doplním až poté, co sleze sníh a rozmrznou vodní plochy.
Jen tak pro zajimavost. Jak ho vlastne programujes? (myslim tim: co lod zacne pri ztrate signalu delat?)
No on ten přijímač neni plánovanej ani tak do klasické lodi, ale časem se dostane do modelu ponorky, bude nastaven tak, aby při ztrátě signálu vypnul motor a nastavil nulové výchylky kormidel (nejspíš), ale hlavně nastavil výchylku na sepnutí vyčerpávání balastní nádrže, aby ponorka mohla vesele vyplavat k hladině.
Jinak se programuje pomocí dvou zkratovacích propojek, docela sranda, ale pro kompletní nastavení všech výchylek (pokud nejsou nulové) je zapotřebí pomocník, který je na vysílači pomůže držet.
Jinak se programuje pomocí dvou zkratovacích propojek, docela sranda, ale pro kompletní nastavení všech výchylek (pokud nejsou nulové) je zapotřebí pomocník, který je na vysílači pomůže držet.
Hmm. Ponorka - to me nenapadlo. U lodi by podle me byl fail-safe pomerne kontroverzni zalezitosti.
-
Guest
do lodi jsem s nim vůbec nepočítal ;-), takže tvá úvaha byla správná 8)
Tak to já bych to využil i u lodě - u spalovacího motoru bych tím třeba zajistil pokles výkonu nebo úplné zastavení motoru při "rušení" :arrow: bezpečnost především.... U lodi by podle me byl fail-safe pomerne kontroverzni zalezitosti.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
tak to máš pravdu, já nějak ve svých úvahách nepočítam se spalovacíma motorama do modelů lodí. Ještě by to šlo určitě využít v lodích na pární pohon.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek