Dobrý den,
pracuji na ročníkové práci na téme RC lodě a potřeboval bych sehnat nějaké podklady co se tíče druhů trupů, lepidla, tmely, povrchová úprava atd. Nemáte někdo někd něco na danné téma??
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Ročníková práce
Re: Ročníková práce
Cenným zdrojem informací by pro tvou práci mohly být jednotlivé díly "Lodních modelů", které jsou na Monaku ke stažení v sekci "ke stažení".
- Pepa Darvaš
Vážený mladý příteli modeláři!Nevím ,zda-li Vám pomohu ,před časem mi moji nejbližší zakoupili pod stomeček knihu pro začátečníky vydanou Edicí Hobby "Lodní Modelářství " od Vojtěcha Vondráka a Zbyňka Stárka.Dalo by se říci ,že tam je téměř vše ,co potřebujete ,nabízely ji modelářské prodejny ,knihkupectví a různé stánky s knihami ,stála asi dvěstě korun .Pokud ji neseženete ,jsem ochoten Vám ji zaslat ,podle toho kam to bude ,tím myslím ,jestli to není do zahraničí Pepa Darvaš
P.S.Budete-li se mnou chtít komunikovat ,tak na meil
pepa.dvur@tiscali.cz
P.S.Budete-li se mnou chtít komunikovat ,tak na meil
pepa.dvur@tiscali.cz
Zmínka o této knížce mi nedá abych nereagoval. Kniha by nebyla špatná, kdyby si autoři jaksi nevypůjčili obsah ze stránek z MoNaKa
Takže na závěr co je v knížce se dá najít i na těchto stránkách.
Takže na závěr co je v knížce se dá najít i na těchto stránkách.
ohladom podkladov bud pozriet na monaku,alebo knihu RC plovoucí makety lodí.Tam je to pekne rozdelene,naradie,materialy,trupy,pohony,atd.
-
Guest
jsem na těchto stránkách jen malou chvilku a nemám všechny příspěvky prostudované ,proto nabízím to ,co mě napadlo nejdřív.Pro mě je tato kniha naprosto nepotřebná (to nesmí vědět moje polovička)píše se tam jen to co již znám .Chci jen pomoci člověku ,který nemá zkušenosti ,pokud je obsah knihy na těchto stránkách jistě si toho mladý muž všimne,přečte si to a nebude již pátrat po pirátské knize.Jen mezi námi vážený pane Ante,myslíte ,že jsou zde všechny příspěvky od autorů,kteří je skutečně vymysleli a sami provedli?s pozdravem Pepa Darvaš
Pripájam sa ku cartmenovi: Buď Mo-Na-Ko alebo knihu J. Syrovátka Modely lodí RC plovoucí makety .Kniha je veľmi pekne spracovaná a na váš účel je viac ako vhodná. Ale je aj drahšia. Viac na http://jsyrovat.d2.cz/models/czindex.html
Viz autoři...omylem posláno jako samostatné téma
JUDr. Karel Sochor koncem února 2019 zemřel.
Čest jeho památce.
Čest jeho památce.
Vím že je to hlavně citace autorů, ale co takhle postavit RCmodel lodi. To by se pak psalo.
Jinak je mi možno napsat a rád poradím.
ivankap3@volny.cz 8)
Jinak je mi možno napsat a rád poradím.
ivankap3@volny.cz 8)
Ivan
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi