Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Naxos

Nápady, postupy, dotazy jak a co udělat.
Odpovědět
iri

Re: Naxos

Příspěvek od iri »

Tak jak se svolávají stavitelé Artura, rád bych oslovil všechny stavitele rybářské lodi Naxos, aby se ozvali a ukázali nějaké obrázky, myslím že každý kdo jej stavěl do něj dal kus sebe. Jak jsem psal v jiném vlákně, dokončuji Naxose (no jsem tak ve 2/3 takže s tím dokončováním to nebude tak horké :) ). Začal jsem vloni koncem prázdnin a před ochlazením počasí jsem se dostal do fáze stříkací, kterou jsem už nestihnul, nemám žádnou dílnu a v nevytápěné garáži s v zimě stříkat nedá. Po oteplení budu v povrchové úpravě pokračovat. Mezitím si připravuji detaily. Během stavby jsem pořídil desítky fotografií, které bych postupně s komentářem mohl uveřejňovat. Stavěl jsem podle plánku z časopisu Modelář, který jsem zvětšil na kopírce do skutečné velikosti. Je to můj první model lodi. Vrátil jsem se k modelařině po 20 letech, jako kluk jsem stavěl modely, ale pouze letecké.
iri

Příspěvek od iri »

Řeším problém umístění zadního pozičního světla, teorii znám, vím kam má a kterou barvou svítit, ale kam by jste konkrétně na modelu Naxos (Susana) zadní bílé poziční světlo umístili? Děkuji všem za náměty. Jirka
Guest

Příspěvek od Guest »

Na zadní hranu střechy kajuty.

Ivan
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavba modelu“