Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

A ještě jednou příčný pohon

Vše co se týká pohonu pro lodní model (motory, lodní šrouby, JET, Kortyho dýza, kormidla a pod.)
Odpovědět
Janek

Re: A ještě jednou příčný pohon

Příspěvek od Janek »

Na stránkách Admiral shopu jsem nalezl a zakoupil tento příčný pohon.Cena není nijak malá,ale oproti Graupneru má líp vychytané mouchy.Hlavně zatékání do motoru které je patrné na této fotce.
http://www.admiralshop.wz.cz/Prodejna/start.html
Janek

Příspěvek od Janek »

Ještě dodatek:názorné foto je v galerii.
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

stále nabízím příčáky z fotek v galerii, tam není vůbec žádná možnost zatékání a není ani tak složitý jako ten od robe.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Janek

Příspěvek od Janek »

U tohoto příčáku je zatékání naprosto vyloučené.Motor je dost vysoko a je chráněný dvěma O kroužky a náhon je řešený gumovou hadičkou.
Morpheus141

Příspěvek od Morpheus141 »

Vím že to s danou diskuzí nijak nesouvisí, ale jen tak pro zajímavost, víte že v "šífácké" hantýrce se příčnému pohonu říká buštrál" ??:)
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... :)
majo1

Příspěvek od majo1 »

Mohli by ste mi niekto poradiť či by bol tento priečny pohon vhodný do remorkéru Paolo- M 1:25 hmotnosť asi 18 kg dlžka 1100mm a šírka 300mm priečný pohon 28/25 od raboesch 108-05 na obrázku http://www.modelylodi.inshop.cz/rcprisl ... izarizeni/
ZBl

Příspěvek od ZBl »

Morpheus141 píše:Vím že to s danou diskuzí nijak nesouvisí, ale jen tak pro zajímavost, víte že v "šífácké" hantýrce se příčnému pohonu říká buštrál" ??:)
Jistou logiku to má: bug = příď, štrál = proud (nebo tak něco). Podobný význam má i anglický "bow thruster".
To jen tak pro doplnění...
Zdenek
Morpheus141

Příspěvek od Morpheus141 »

Zdenku je to přesně tak jak říkáš ..... holt pozná se profík ..... já sice dělal jen na "osobárně" na Moravě na Baťově kanálu, ale snad Ti můžu říkat kolego. Námořníku :)
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... :)
carrot

Příspěvek od carrot »

majo1 píše:Mohli by ste mi niekto poradiť či by bol tento priečny pohon vhodný do remorkéru Paolo- M 1:25 hmotnosť asi 18 kg dlžka 1100mm a šírka 300mm priečný pohon 28/25 od raboesch 108-05 na obrázku http://www.modelylodi.inshop.cz/rcprisl ... izarizeni/
tak ten příčňák to podle mě v pohodě zvládne, ale neuraž se, Paolo s ním bude pěkně hnusný. Na takovej remoš to podle mě nepatří...
zdravím carrot
nex

Příspěvek od nex »

majo1 píše:Mohli by ste mi niekto poradiť či by bol tento priečny pohon vhodný do remorkéru Paolo- M 1:25 hmotnosť asi 18 kg dlžka 1100mm a šírka 300mm priečný pohon 28/25 od raboesch 108-05 na obrázku http://www.modelylodi.inshop.cz/rcprisl ... izarizeni/
uprimne receno, asi to pujde, ale ja osobne nedam dopustit na pricny pohon od petra hajka. lepe fungujici pricny pohon jsem zatim nikde nevidel. a cena je naprosto nekde jinde. da se s nim i kormidlovat a mnohokrat mi v TT vytrhnul trn z paty kdy uz jsem nevedel jak z toho ven
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Pohon“