Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Stavebnice PT 815

Nápady, postupy, dotazy jak a co udělat.
PeterP

Re: Stavebnice PT 815

Příspěvek od PeterP »

Tu je fotka "interiéru" :
http://www.yoda.sk/LODE/FOTO/AKCIE_2005 ... rkovec.jpg

Možno to niekomu pomôže.

A tu je fotka oboch "inkriminovaných" lodí.
http://www.yoda.sk/LODE/FOTO/AKCIE_2006 ... 006_OS.jpg

Vosper ( čínska kopia Tamyie) je osadený 3 x 12 volotový motor z vyradenej CD mechaniky, lodńé šrouby mosadzné, regler Dsys 10A, príjmač Pelikán, mikroservo . Jazdí to na sedemčlánok, ale dosť pomaly. Na súťaženie sa to dá použiť, ale je to trochu malé. Na zadnej branke sa to skoro stráca na hladine ....

PT15 je originál Tamyia. Osadenie je viditeľné z fotky. Pre lepší prístup do "podpalubia" a viec miesta v lodi by som tento model viac odporúčal na úpravu na RC.
PeterP
cobra

Příspěvek od cobra »

Tu je fotka "interiéru" :
http://www.yoda.sk/LODE/FOTO/AKCIE_2005 ... rkovec.jpg

Možno to niekomu pomôže.

A tu je fotka oboch "inkriminovaných" lodí.
http://www.yoda.sk/LODE/FOTO/AKCIE_2006 ... 006_OS.jpg

Vosper ( čínska kopia Tamyie) je osadený 3 x 12 volotový motor z vyradenej CD mechaniky, lodńé šrouby mosadzné, regler Dsys 10A, príjmač Pelikán, mikroservo . Jazdí to na sedemčlánok, ale dosť pomaly. Na súťaženie sa to dá použiť, ale je to trochu malé. Na zadnej branke sa to skoro stráca na hladine ....

PT15 je originál Tamyia. Osadenie je viditeľné z fotky. Pre lepší prístup do "podpalubia" a viec miesta v lodi by som tento model viac odporúčal na úpravu na RC.
Tak toto jsem potřeboval vidět,DĚKUJI :D :mrgreen: Já to sice na soutěže mít nebudu,ale jezdit s tím chci.Ještě kdyby byla fotka na hřídele a šrouby,tak by mi již nic nechybělo ;)
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... Obrázek
Šiška Roman

Příspěvek od Šiška Roman »

Včera jsem tuto stavebnici koupil za 299 kč v Globusu.Překvapila mně její velikost.
cobra

Příspěvek od cobra »

Šiška Roman píše:Včera jsem tuto stavebnici koupil za 299 kč v Globusu.Překvapila mně její velikost.
Tak to je zlotřilost - já jí mám i s poštovným za 427,-Kč
Šiška Roman

Příspěvek od Šiška Roman »

Milan Černý píše:
Šiška Roman píše:Včera jsem tuto stavebnici koupil za 299 kč v Globusu.Překvapila mně její velikost.
Jsou nějaké fotky a popis vybavení?Zkušenosti se stavbou a provozem?
cobra

Příspěvek od cobra »

Šiška Roman píše:
Milan Černý píše:
Jsou nějaké fotky a popis vybavení?Zkušenosti se stavbou a provozem?
Zatím čeká v pořadí,ale mám hotové nové hřídele,motorové uložení,vyřešené utěsnění paluby.Asi jsem se zbláznil ale pomaže to na tři motory Mabuchi !Miniservo,mini baterky!Ale jak říkám zatím je ve frontě.
cobra

Příspěvek od cobra »

Bořík píše:
Milan Černý píše:.... Asi jsem se zbláznil ale pomaže to na tři motory Mabuchi !Miniservo,mini baterky!Ale jak říkám zatím je ve frontě.
určitě jsi se nezbláznil - i ten prcek si zaslouží kvalitní pohon. A zvuk tří motorů je poznat i u tak malé lodičky. U svého ( budoucího ) kitu PT-596 to udělám také tak. Zatím ale nemám jasno, jestli bude střídavo a nebo stejnosměrno ( nejspíš asi stejnosměrno ;) ). Ale tři regulátory každopádně.
Ajajaj - já jsem si říkal že budu muset vystačit s jedním - měl by zvládnout všechny tři motory (Marine 50)??
cobra

Příspěvek od cobra »

Bořík píše:Určitě bude stačit jeden a to ani zdaleka tak výkonný. Odběr bude malý, 7A-10A regulátor musí stačit i s velkou rezervou.
Uf - to mě spadl kámen ze srdce.Já vím že to v pohodě utáhne,jen mě zarazily ty tři regly! :rolleyes: Budu tam mít :3x Mabuchi FC 130 RA,baterka:6V-1000 NiMH pro MINI T (Houška modelář). =)
cobra

Příspěvek od cobra »

Tak jsem se rozhodl uvolnit nějaké foto - portal/viewtopic.php?id=783
Naposledy upravil(a) cobra dne stř led 31, 2007 12:58, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavba modelu“