Tu je fotka "interiéru" :
http://www.yoda.sk/LODE/FOTO/AKCIE_2005 ... rkovec.jpg
Možno to niekomu pomôže.
A tu je fotka oboch "inkriminovaných" lodí.
http://www.yoda.sk/LODE/FOTO/AKCIE_2006 ... 006_OS.jpg
Vosper ( čínska kopia Tamyie) je osadený 3 x 12 volotový motor z vyradenej CD mechaniky, lodńé šrouby mosadzné, regler Dsys 10A, príjmač Pelikán, mikroservo . Jazdí to na sedemčlánok, ale dosť pomaly. Na súťaženie sa to dá použiť, ale je to trochu malé. Na zadnej branke sa to skoro stráca na hladine ....
PT15 je originál Tamyia. Osadenie je viditeľné z fotky. Pre lepší prístup do "podpalubia" a viec miesta v lodi by som tento model viac odporúčal na úpravu na RC.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Stavebnice PT 815
Re: Stavebnice PT 815
Tak toto jsem potřeboval vidět,DĚKUJITu je fotka "interiéru" :
http://www.yoda.sk/LODE/FOTO/AKCIE_2005 ... rkovec.jpg
Možno to niekomu pomôže.
A tu je fotka oboch "inkriminovaných" lodí.
http://www.yoda.sk/LODE/FOTO/AKCIE_2006 ... 006_OS.jpg
Vosper ( čínska kopia Tamyie) je osadený 3 x 12 volotový motor z vyradenej CD mechaniky, lodńé šrouby mosadzné, regler Dsys 10A, príjmač Pelikán, mikroservo . Jazdí to na sedemčlánok, ale dosť pomaly. Na súťaženie sa to dá použiť, ale je to trochu malé. Na zadnej branke sa to skoro stráca na hladine ....
PT15 je originál Tamyia. Osadenie je viditeľné z fotky. Pre lepší prístup do "podpalubia" a viec miesta v lodi by som tento model viac odporúčal na úpravu na RC.
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

- Šiška Roman
Včera jsem tuto stavebnici koupil za 299 kč v Globusu.Překvapila mně její velikost.
Tak to je zlotřilost - já jí mám i s poštovným za 427,-KčŠiška Roman píše:Včera jsem tuto stavebnici koupil za 299 kč v Globusu.Překvapila mně její velikost.

- Šiška Roman
Jsou nějaké fotky a popis vybavení?Zkušenosti se stavbou a provozem?Milan Černý píše:Tak to je zlotřilost - já jí mám i s poštovným za 427,-KčŠiška Roman píše:Včera jsem tuto stavebnici koupil za 299 kč v Globusu.Překvapila mně její velikost.
Zatím čeká v pořadí,ale mám hotové nové hřídele,motorové uložení,vyřešené utěsnění paluby.Asi jsem se zbláznil ale pomaže to na tři motory Mabuchi !Miniservo,mini baterky!Ale jak říkám zatím je ve frontě.Šiška Roman píše:Jsou nějaké fotky a popis vybavení?Zkušenosti se stavbou a provozem?Milan Černý píše:Tak to je zlotřilost - já jí mám i s poštovným za 427,-KčŠiška Roman píše:Včera jsem tuto stavebnici koupil za 299 kč v Globusu.Překvapila mně její velikost.

Ajajaj - já jsem si říkal že budu muset vystačit s jedním - měl by zvládnout všechny tři motory (Marine 50)??Bořík píše:určitě jsi se nezbláznil - i ten prcek si zaslouží kvalitní pohon. A zvuk tří motorů je poznat i u tak malé lodičky. U svého ( budoucího ) kitu PT-596 to udělám také tak. Zatím ale nemám jasno, jestli bude střídavo a nebo stejnosměrno ( nejspíš asi stejnosměrnoMilan Černý píše:.... Asi jsem se zbláznil ale pomaže to na tři motory Mabuchi !Miniservo,mini baterky!Ale jak říkám zatím je ve frontě.). Ale tři regulátory každopádně.

Uf - to mě spadl kámen ze srdce.Já vím že to v pohodě utáhne,jen mě zarazily ty tři regly!Bořík píše:Určitě bude stačit jeden a to ani zdaleka tak výkonný. Odběr bude malý, 7A-10A regulátor musí stačit i s velkou rezervou.

Tak jsem se rozhodl uvolnit nějaké foto - portal/viewtopic.php?id=783
Naposledy upravil(a) cobra dne stř led 31, 2007 12:58, celkem upraveno 1 x.

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13 Odpovědi
- 17327 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od daneza
-