Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Nakup u Havla
Re: Nakup u Havla
Panove, neni tu nekdo z Prahy, kdo by chtel neco od havla? Pepa Darvas me zaujal tou strhavaci tkaninou. Nechtel by se nekdo svest s obednavkou? Nebo mozna jeste lepe: Kde v Praze koupit tu strhavaci tkaninu?
Havel ji pošle na dobírku kamkoli. třeba i do Tramtárie. Stačí jen na jeho stránkách vyplnit objednávku. dobírka )cca 100 Kč)myslím vyjde levněji než cesta do Olomouce.burdal1 píše:Panove, neni tu nekdo z Prahy, kdo by chtel neco od havla? Pepa Darvas me zaujal tou strhavaci tkaninou. Nechtel by se nekdo svest s obednavkou? Nebo mozna jeste lepe: Kde v Praze koupit tu strhavaci tkaninu?
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
Když jsme u toho, kde v Olomouci prodava? Bydlim pobliz. Adresu jsem z jeho stranek nejak nemohl vycist.
Diky, Radek
Diky, Radek
Adresa je : Svésedlice 67, Olomouckartonist píše:Když jsme u toho, kde v Olomouci prodava? Bydlim pobliz. Adresu jsem z jeho stranek nejak nemohl vycist.
Diky, Radek
je to směren na Ostravu a sjet směrem na Přáslavice je to kousek za Feronou..
Díky, (tudle adresu mi vyplivl Seznam, ale nějak jsem měl pocit, že prodávají přímo v Olomouci).
Radek
Radek
Byli v Olomouci naproti AAA Auto , ale před pár roky to přestěhovali pro nedostatek místa.
:-) No tim svest, jsem samozrejme myslel ze bysme to hodili do jednoho baliku. Do Olomouce bych tedy opravdu z Prahy pro kousek tkaniny nejel. Ceskou postu ale podporuji jen velmi nerad a zasilatelske sluzby jsou prece jen drahe.Dědek píše:Havel ji pošle na dobírku kamkoli. třeba i do Tramtárie. Stačí jen na jeho stránkách vyplnit objednávku. dobírka )cca 100 Kč)myslím vyjde levněji než cesta do Olomouce.burdal1 píše:Panove, neni tu nekdo z Prahy, kdo by chtel neco od havla? Pepa Darvas me zaujal tou strhavaci tkaninou. Nechtel by se nekdo svest s obednavkou? Nebo mozna jeste lepe: Kde v Praze koupit tu strhavaci tkaninu?
Tak jsem Havla "navštívil". Strašně ochotní, cena mírná a navíc jsem koupil (poslední) tabuli 2mm překližky.
Radek
BTW: ...a momentálně mají vybraný všechen kepr.
Radek
BTW: ...a momentálně mají vybraný všechen kepr.