Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Noell?,

Nástroje, nářadí, přípravky, přihrádky atd.
Odpovědět
dvoris

Re: Noell?,

Příspěvek od dvoris »

Dobrý den,jsme tu poprvé a vidím že konečně jsem našel neco co jsme dloho hledal...forum o modellařině.Pánové jakej máte názor na výrobky firmy Noell,,,jedná se mi a minibrusky.děkuji předem za odpoved.
burdal1

Příspěvek od burdal1 »

Noell je firma ktera z Ciny dovazi kde co v klasicke cinske kvalite. Je to tema nadlouho. Muzete narazit na dobry kousky ale spis i na uplny klumpry. Problem cinske vyroby je podle me v tom, ze oni dokazou udelat cokoliv v jakekoliv kvalite podle prani zakaznika. Takze i kdyz se na prvni pohled zda ze rozdil je nekdy jen v nalepce, stava se ze jedna a ta sama cinska fabrika to dela relativne kvalitne pro "znackovou firmu" a pak to muze udelat pro noname trh s jinou hmotou, jinejma loziskamam atd...
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

... Pánové jakej máte názor na výrobky firmy Noell,,,jedná se mi a minibrusky.děkuji předem za odpoved.
Možná by bylo dobré nahlédnout na toto téma:
https://www.mo-na-ko.cz/php/phpBB2/viewtopic.php?t=63, kde už jsou snad všechny možné názory na minibrusky. ;)
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vybavení dílny“