Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Noell?,
Re: Noell?,
Dobrý den,jsme tu poprvé a vidím že konečně jsem našel neco co jsme dloho hledal...forum o modellařině.Pánové jakej máte názor na výrobky firmy Noell,,,jedná se mi a minibrusky.děkuji předem za odpoved.
Noell je firma ktera z Ciny dovazi kde co v klasicke cinske kvalite. Je to tema nadlouho. Muzete narazit na dobry kousky ale spis i na uplny klumpry. Problem cinske vyroby je podle me v tom, ze oni dokazou udelat cokoliv v jakekoliv kvalite podle prani zakaznika. Takze i kdyz se na prvni pohled zda ze rozdil je nekdy jen v nalepce, stava se ze jedna a ta sama cinska fabrika to dela relativne kvalitne pro "znackovou firmu" a pak to muze udelat pro noname trh s jinou hmotou, jinejma loziskamam atd...
Možná by bylo dobré nahlédnout na toto téma:... Pánové jakej máte názor na výrobky firmy Noell,,,jedná se mi a minibrusky.děkuji předem za odpoved.
https://www.mo-na-ko.cz/php/phpBB2/viewtopic.php?t=63, kde už jsou snad všechny možné názory na minibrusky.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 4810 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petrricek