Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Břevnov v Praze
Re: Břevnov v Praze
to jo ale chtělo by to takové ty rybářské broďáky
no to máš pravdu, zvlášť jestli budeš jezdit s plachetnicíAnte píše:to jo ale chtělo by to takové ty rybářské broďáky

NeJaToD team
To ale je nečestné a nesportovní!!!ivvo píše:no to máš pravdu, zvlášť jestli budeš jezdit s plachetnicíAnte píše:to jo ale chtělo by to takové ty rybářské broďáky
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
zdravím Ivva a všechny
já přivezu: Moderní luxusní motorovvou jachtu délky 890 mm. šířka 270 mm, váha cca 2,5 kg.(doufám že zvládnu dodělat také poziční osvětlení)
dále pak vezmu prodlužovák,nabíječku shark 10, zdroj napětí 12V (možnost půjčit na dobytí accupacku - NiCd, NiMh , Pb, i Lipol (v nejhorším případě):) , pokud by se hodilo ještě něco tak se ozvěte(pokud jsem na něco zapoměl)
pokud mi dojde objednávka z GESU a stihnu postavit Rc-spínač tak přivezu i ten na ukázku (ale nic neslibuju)
Nojby
POZOR ZMĚNA !!!
já přivezu: Moderní luxusní motorovvou jachtu délky 890 mm. šířka 270 mm, váha cca 2,5 kg.(doufám že zvládnu dodělat také poziční osvětlení)
dále pak vezmu prodlužovák,nabíječku shark 10, zdroj napětí 12V (možnost půjčit na dobytí accupacku - NiCd, NiMh , Pb, i Lipol (v nejhorším případě):) , pokud by se hodilo ještě něco tak se ozvěte(pokud jsem na něco zapoměl)
pokud mi dojde objednávka z GESU a stihnu postavit Rc-spínač tak přivezu i ten na ukázku (ale nic neslibuju)
Nojby
POZOR ZMĚNA !!!
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
Nějaké podrobnější informace by mohly být ?, kdy sraz ? atd ?? díky Nojby
zatím podrobnosti nemám počítejte tak okolo desáté dopoledne
počítám s tou desátou , doufám že ještě zveřejníte podrobnosi, asi je ještě brzo. počkám do pátku, v pátek bychom se měli všichni, kdo jedou do Břevnova domluvit .... Nojby
- Pepa Darvaš
mně stačí jen čas ,to je okolo desáté ,já přijedu o něco dřív ,neb pojedu přes celou Prahu a to bych se mohl někde zdržet a to bych nerad o něco přišel ,už se těším jak se vytáhnu s parníčkem
Pozor změna,
Z prostoru akce se musí před 10. dopoledne odjet na parkoviště, které je na začátku akce.
dodám ještě plánek
Z prostoru akce se musí před 10. dopoledne odjet na parkoviště, které je na začátku akce.
dodám ještě plánek
Budu v 8-30 v klubovně.....velmi ranný termín.....ale pochlapím se a zvládnu to....Ante píše:Pozor změna,
dodám ještě plánek
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Pozor poslední upřesnění
Až na místo se dá přijet od 6 do 9 hodin pak je třeba zaparkovat na parkovišti před klášterem. Když někdo přejde později dá se to řešit, ale bude to složitější než se vyjedná možnost vjezdu. Bude lepší když to stihnete do těch devíti. Budu na místě cca od osmi hodin. Pokud budete něco potřebovat kontaktujte mne na tel 602 48 78 93. Kapacita parkoviště není zaručena takže palatí staré české kdo dřív přijde ............
Až na místo se dá přijet od 6 do 9 hodin pak je třeba zaparkovat na parkovišti před klášterem. Když někdo přejde později dá se to řešit, ale bude to složitější než se vyjedná možnost vjezdu. Bude lepší když to stihnete do těch devíti. Budu na místě cca od osmi hodin. Pokud budete něco potřebovat kontaktujte mne na tel 602 48 78 93. Kapacita parkoviště není zaručena takže palatí staré české kdo dřív přijde ............
Ante, pokusím se přijet do 9 ale slíbit to nemůžu, vyložím věci a potom budu muset pryč... vrátím se až kolem oběda...
ivvo
ivvo

NeJaToD team
Přátelé, udělal jsem popisky, které se dají před lodě na stoly. Bohužel s čím si zatím marně lámu hlavu jsou stojánky na tyto cedulky. Je jich celkem cca 20, pokud by vás napadlo něco do čeho to dát tak mi poraďte anebo pokud máte něco takového doma, vezměte to prosím sebou...

NeJaToD team
Ivvo, udělej je z obyčejné kladívkové čtvrtky - pošlu ti obrázek...
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
Ivvo: ještě jednou chci upřesnit lodě které přivezu, na 100% beru jachtu Sea Star
ale dnes se ještě pokusím dát dohromaady Artura , o něm doufám podrobnosti víš , když tak se bud ozvi a nebo vem informace z monaka , určitě tam jsou o Arturovi info.
těšim se na setkání se všema
ale dnes se ještě pokusím dát dohromaady Artura , o něm doufám podrobnosti víš , když tak se bud ozvi a nebo vem informace z monaka , určitě tam jsou o Arturovi info.
těšim se na setkání se všema
dnes to bylo super, jsme tam i zítra takže kdo chce muže dorazit, pokud chete zajet autem až na místo musíte tam být nejpozdeji do 8:15.
Přeji pěkný den. Dovoluji si všem poděkovat za úžasné zpestření naší akce v Břevnově. Byli jste skvělí a lodě super. Bylo na co koukat a návštěvníci byli moc spokojení. Takže fakt moc díky za vydařenou akcičku... Příště někde až nebudu šéf produkce tak si to snad i vyzkouším, pořádně prohlédnu a vychutnám..
Zdraví Pavel Hofrichter
Zdraví Pavel Hofrichter
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek