Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Spojky motoru.

Vše co se týká pohonu pro lodní model (motory, lodní šrouby, JET, Kortyho dýza, kormidla a pod.)
Odpovědět
Janek

Re: Spojky motoru.

Příspěvek od Janek »

Chlapi.Jaké používáte spojky nebo kardany u větších motorů.Graupnerovy se mi nezdají až tak kvalitní a pevné.
nex

Příspěvek od nex »

zkus se podivat sem, mozna jsou i jinde,ale do remorkeru na 600 budu pouzivat tyhle pruzne spojky http://mjteam.kvalitne.cz/index.php?a=katalog
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
ESN

Příspěvek od ESN »

doporučuji vyzkoušet tyto http://www.admiralshop.wz.cz/Prodejna/o ... a_pruz.jpg jsou z odmiralshopu ale dají se sehnat i jinde. Nojby
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
SH

Příspěvek od SH »

Janek píše:Chlapi.Jaké používáte spojky nebo kardany u větších motorů.Graupnerovy se mi nezdají až tak kvalitní a pevné.
Cokoliv od pružinek a hadiček až po kardany od Gr a spojky MPJ co je tu zmínil Bořík (v katalogu jsou, ale nejsou/nebyly tam rozměry) :)

Podatstné je totiž ríci, jaký výkon bude spojka přenášet (jaký je motor), jaký komfort chceš mít při výměně (jak často ji budeš rozebírat), a kolik chceš do toho investovat / jaké máš výrobní možnosti.
cobra

Příspěvek od cobra »

Já již snad použil všechny možné spojky - různých výrobců,různých typů,nejrůznější kvality a musím říct - že všechny vyhověly a nedošlo k žádnému karambolu.A to i při přenosu vyžších rychlostí a se silnějšímy motory,(má zkušenost od Mab.130 až po Spe.600).
pozn. Cenové relace jsou velice různé,tak záleží kolik do toho člověk chce dát.
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... Obrázek
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Pohon“