Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
E400
Re: E400
A to jsi četl?
portal/view.php?cisloclanku=2007030002
portal/view.php?cisloclanku=2007030002
Tak to som cital aj tri krat ale nikde som sa nedocital o vybaveni akurat motor a baterky a len tak pre zaujimavost som si precital dotazy a lodny hriadel v mosadznom puzdre som este nikde nevidel a to som pochodil hodne obchodov
nikdy neni tak zle aby nemohlo byt ešte horsie!!!!!
- Pepa Darvaš
Lodní pouzdra i s hřídelí prodává www.admiralshop.wz.cz a nebo si je děláme sami.Je k tomu třeba bronzová futérka ocelová struna 2 mm ,mosazná trubka mm, unašeč se závitem M4.Celý komplet prodává admirálshop.Pokud bys měl zájem o soutěžní speciál je třeba k tomu :Motor Speed 400 6 V ,baterie NiCd 1100 Sanyo,šroub kovový 25 mm,regulátor 10-12A. Vše můžeš sehnat na již zmíněné adrese.Zasílají i na Slovensko.Je tam dokonce i cena za dobírku.Já posílám na Slovensko asi za 240,-Kč.To co jsem tady napsal platí pro E-400 Blechu od Macháně z Náchoda.Když klikneš na Monaku na starší články ja jsem tam také psal o této lodi ,jen tam jsou jiné ceny ,které jsem spletl.A nebo jestli budeš mít chutˇ,prodám Ti celou loď ,včetně výbavy ,mám to na www.pepa-model.com v bazaru.
Tam som to uz nasiel a ked som si spocital co by ma vyslo vsetko s Hm teda hlavne s postovnym tak asik ju kupim od teba aka by bola cena aj s postovnym? Alebo kde byvas? ak sa smiem spitat
nikdy neni tak zle aby nemohlo byt ešte horsie!!!!!
- Pepa Darvaš
bydlím ve Dvoře Králové okr.Trutnov je to v podkrkonoší.Poslal jsem Ti vzkaz .