Poslal jsem ti volňáska poštou, ujišťovali mě, že v pátek je dopis doručený. Snad to výjdecartmen píše:pozri SS
Luděk
Poslal jsem ti volňáska poštou, ujišťovali mě, že v pátek je dopis doručený. Snad to výjdecartmen píše:pozri SS
To je neuvěřitelné, jasně jsem jim řekl aby napsali tvoje jméno na volňáska a dali ti ho. Dával jsem ho osobně Matějovi do rukou a byla u toho ještě paní prodavačka ( strší ). Musíš zajít znovu na prodejnu a chytnout je pod krk, více v tom udělat nemohu.Mirek.Bk píše:Dnes cca v 16 hodin jsem tam byl, a pan Reichard mi řekl že tam pro mě žádný vstup nemá. Tak fakt nevím, kde se ztratil.
Taky jsme byli na výstavišti, ale tam jsme vás nezastihli. koukali jsme na ten bazén, ale ta hloubka nic moc. Nevím zdali má cenu brát bójky a ten dok ...
Klasický případ, jak z jednoduchého předání jde udělat složité...Mirek.Bk píše:Tak myslím jim pěkně poděkuju, dneska sem tam jel jen pro to a nemám nic. Nemohl by jsi mi napsat na mail tvoje mobilní číslo ?? kdyby byly nějaké problémy... Víš, dobré by bylo, kdyby si ten lístek mohl vyzvednout a dát na výstavišti Petru Kalovi z TopmodelCZ ... abych pro něj nemusel jezdit zítra znovu ...
Stane seMirek.Bk píše:Dobře, byl bych ti za to moc vděčný. Díky
Není třeba, jedna cigareta vše napravícartmen píše:Volnasek mi prisiel.Na poste ti povedali presne.
Potom peniaze za postovne ti dam ked pridem na vystavu.
Fotek bude dost, ale byl bych rád, kdyby napsal někdo o veletrhu. Nepíši moc čtivě...Keba píše:Hallóóó´, chlapi v Brnču co razíte na Velas na Modely. Najde se mezi Váma nějaká dobrá duše, která by něco nafotila a sepsala pár řádek pro MoNaKo ?
Dík!
Keba
Domnívám se, že není potřeba vzít dok s bojkami. Kluci občas blbnou na vodě s lodičkami a mohlo by dojít k poškození. Pár bójek tam máme a to na velikost bazénu stačí.Mirek.Bk píše:Zdravím, přátelé máme vzít do toho bazénku dok i s bojkami ?? Nevím jestli to bude vhodné, ale rozhodnutí je na vás
MIF mi zaslal fotky, které fotil jeho kamarád. http://www.cybgate.cz/katalog/gallery.p ... 5_Brno_BVVKeba píše:Hallóóó´, chlapi v Brnču co razíte na Velas na Modely. Najde se mezi Váma nějaká dobrá duše, která by něco nafotila a sepsala pár řádek pro MoNaKo ?
Dík!
Keba
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.