Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Modely Brno 2007

Mirek.Bk

Re: Modely Brno 2007

Příspěvek od Mirek.Bk »

Dnes jsem viděl ve vlaku plakát, a vychází nám to na 15. - 18. 3. Nevíte zda-li to bude jako lodi i s modeláři ? Byla by možnost přijít si zajezdit ??
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Zkus kontaktovat někoho z Brna. Určitě by o tom něco věděl Bořík.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

To je hezké, ale pustí nás tam s autem? Budou volné vstupy, nebo budu muset zaplatit vstupné ?? Budou tam nachystané i nějaké tratě?? Nebylo by špatné to nějak zorganizovat, a pokud možno aby se i Javor vyjádřil. S pozdravem pěkného dne Mireček
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

Aha, no mi jako klub nějaké tratě máme i dok, tak v tom bych neviděl problém. Jak je ten nick?? Já tu javora nikde nemůžu najít ...
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Příspěvek od Luděk Měšťan »

Zatím o akci Modely Brno 07 na BVV nevím více. PŘEDBĚŽNĚ chci vědět kolik lodních modelářů má zájem přijet a hlavně který den. Od toho se bude odvíjet požadavek pro volný vjezd do areálu.

Upozorňuji nic neslibuji a žádné volňásky nerozdávám, protože je nemám :) Snad se mi podaří protlačit několik SPZtek aut, které budou mít v určitý den a hodinu volný vjezd.

Luděk Měšťan ( Javor )
Javor
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

My bysme mohli přijet v sobotu a v neděli tj. 17.-18.3.
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Mirek.Bk píše:My bysme mohli přijet v sobotu a v neděli tj. 17.-18.3.
Dobře, začnu si sepisovat SPZ ky aut, kterými přijedete : Kolik jich u vedení BVV protlačím nevím, takže nezávazně.

Potřebuji celé jméno, značku auta a SPZku. Jsi na pátém pořadí první jsem já ;) druhý bratr s Boříkem, třetí MIF, čtvertý Keba s Antem a pátý jsi Ty. Napiš mi na e-mail l.mestan@volny.cz údaje, co potřebuji.

Upozorňuji ještě jednou, nahlášení je nazávazné a neslibuji, že se mi podaří auta do areálu protlačit. Určitě týden před zahájení Modely 07 budu vědět více a všem dám vědět jak jsem dopadnul.
Javor
Luděk Měšťan

Dnes jsem obdržel informaci od managera BVV pro volný vjezd lodních modelářů do areálu BVV na akci Modely 07 v následujícím znění :

Pane Měšťan děkuji za seznam. S šéfem ostrahy je domluveno, že na vrátnicích budou mít seznam účastníků a v případě, že někdo se ještě přihlásí na hlásíme operativně. Je jedna podstatná změna – vjezd z organizačních důvodů bude branou č. 9 – event. 8. Pro vjezd obdržíte všichni účastníci doprovodného programu cedulky - na jejich základě budete vjíždět k pavilonu G1. Místo pro parkování vozidel vám bude sděleno. Kartičky, které budou mít platnost od 9. do 18. března by měly být hotové dnes, na předání se domluvíme a ještě mi potvrďte zda budete vjíždět do areálu jen v době konání výstavy a nebo i před.

Děkuji

J.Rektor

Přikládám mapku areálu pro orientaci vjezdu 8. a 9. http://www.bvv.cz/i2000/b-bvv.nsf/WWWAl ... t&NAV=2&ZO ...

Seznam lodních modelářů kteří se přihlásili, doufám že nikomu nebude vadi zveřejnění jména a čísla SPZky.

Luděk Měšťan BZH 43 02 Octavie
Libor Měšťan 3B2 52 19 W
Rostislav Růžička 1B0 37 97 W
Miroslav Foltýn BZI 94 32 Škoda
Miroslav Vičár BKH 80 43 Škoda Felicie
Jiří Seibert 2B4 66 78 Opel
Svatopluk Hubáček 1T0 20 77 Seat
Honza Tupý 3B2 65 29 Toyota Avensis
Ivan Grňa 1Z7 30 69 Fiat Stilo
Ota Gerža VSI 10-98 Ford Eskord
Pavel Stráník BZO 91-39 Citroen BX
Petr Súlovec TO-438 BM Peugeot 206 ( Slovensko )
Miloš Kuwol 2U6 44 93 Śkoda Fabie
Javor
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

Jen by mě zajímalo, zda li je někaj omezeno počet lidí v autě ? Nebo kolik jich může v 1 autě být ?
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Mirek.Bk píše:Jen by mě zajímalo, zda li je někaj omezeno počet lidí v autě ? Nebo kolik jich může v 1 autě být ?
V autě může být lidí na kolik je auto tipované :) a neplatí vstupné žádné. Ale nezapomeňte naložit lodě, to bych se hodně hněval, kdyby jste se chtěli dostat na Modely 07 zadarmo a nepřivezli žádné lodě na ukázku :/

Ale to doufám mezi lodními modeláři neplatí :)
Javor
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

Nee pojedu jen ja a otec jako ridic + plne auto lodi ;) a vozik s tratema a dokem ...
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Mirek.Bk píše:Nee pojedu jen ja a otec jako ridic + plne auto lodi ;) a vozik s tratema a dokem ...
Bezvadné, už se těším. Které dny přijedete ? Pan Gerža bude v sobotu předvádět ponorky a tak se na místě musíme domluvit jaké bojky a doky kdy a kde postavíme, tak abychom si nepřekáželi. Ale jsem přesvědčený, že vše zvládneme bez větších problémů.

Minulý rok jsem byl svědkem jak letečtí modeláři a vrtulnikáři se hádali s prodejcem házedel, kdo a kdy bude využívat plochu k létání. Nakonec to dopadlo hádkou. Doufám, že budeme rozumější :)

Došlo k situaci, kdy větší vrtulník létal za sítí a do prostoru nikdo nesměl. Prodejce házedel rozdal dětem letadélka a pustil je mezi vrtulník na plochu. Docela neuvěřitelná situace :rolleyes:
Javor
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

V sobotu a v neděli. Jen by bylo dobré aby jsi pokud můžeš sehnal nějaké malé plastové láhve (takové ty 0,5 l) aby bylo totiž čím ty bojky pod vodou uchytit, protože by nám uplavali. Víš, lahve napustíme vodou, přivážeme za čepek k tyči od bójky a ty dáme do vody. Tak to musela být zajímavá situace. Já zde byl minulý rok jen v sobotu a to nachvilu, u bazénku jsem viděl jen pana foltýna. Doufám že nám to krásně vyjde.
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Mirek.Bk píše:V sobotu a v neděli. Jen by bylo dobré aby jsi pokud můžeš sehnal nějaké malé plastové láhve (takové ty 0,5 l) aby bylo totiž čím ty bojky pod vodou uchytit, protože by nám uplavali. Víš, lahve napustíme vodou, přivážeme za čepek k tyči od bójky a ty dáme do vody. Tak to musela být zajímavá situace. Já zde byl minulý rok jen v sobotu a to nachvilu, u bazénku jsem viděl jen pana foltýna. Doufám že nám to krásně vyjde.
Musí se angažovat někdo jiný s pet láhvemi, už tak mám s touto akcí dost starostí. U jednoho auta jsem poplet ( přehodil čísla ) a tak to musím urychleně dát dohromady, aby nebyla ostuda.

Proto prosím všechny aby, si překontrolovali SPZky, děkuji.
Javor
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

U mě je to OK
Tak prosím všechny vezměte s sebou nějké malé (0,5 l) pet lahve, aby nám neplavaly bojky jen tak. Díky
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
SH

Příspěvek od SH »

PETka naplněná jenom vodou bude plavat. Jak to chceš zatížit a uchytit?
Dědek

Příspěvek od Dědek »

SH píše:PETka naplněná jenom vodou bude plavat. Jak to chceš zatížit a uchytit?
Taky si myslím, že Petka bóji neudrží, při vlnách (a ty určitě v malém bazénku vzniknou) se budou pohybovat. zkuste to ve vaně. Voda=Voda a Pet skoro nic neváží. Lepší je pořadné železo. (šrouby,matky)
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

Dobře, vyzkouším co bude nejlepší, pak se ozvu.
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Informace pro nahlášené lodní modeláře pro akci Modely 07 BVV.

Třináct průkazek pro volný vjezd mám u sebe. Je potřeba domluvit jak a kde si je rozebereme. Bratr, R. Růžička, M.Foltýn, J. Seibert, H.Tupý, P. Stráník rozdám osobně.

Je potřeba se domluvitu pany Vičárem, Hubáčkem, Grňou, Geržou, Súlovcem a Kowoltem jak si vyzvednou volný vjezd.

Naštěstí po mé chybě u SPZky a jednoho jména, nejsou na vstupenkách jména, ani čísla SPZetek. Platnost od 9.-18.3 2007 vjezd branou č.9, popřípadě č. 8. Z druhé strany je podpis pana Rektora managera BVV. Dnes jsem si otestoval vjezd bránou č.8 a vše proběhlo bez problému. Tvárnice pro bazén jsou připravené a v pondělí se bazén bude stavět. Jezdím kolem do práce a tak budu dohlížet, aby nám ho postavili pěkně.

Plánek pro vjezd brány č.8. a 9. http://www.bvv.cz/i2000/b-bvv.nsf/WWWAl ... t&NAV=2&ZO ...
Javor
Mirek.Bk

Příspěvek od Mirek.Bk »

A nešlo by předání až na místě ?? Průkazky by se mohli nechat na bráně, a při průjezdu bysme si je vyzvedli ? Totožnoust budou vědět dle SPZ, pokud je to tedy možné ...
---------------------->
Fotky Paula jsou ZDE
Luděk Měšťan

Mirek.Bk píše:A nešlo by předání až na místě ?? Průkazky by se mohli nechat na bráně, a při průjezdu bysme si je vyzvedli ? Totožnoust budou vědět dle SPZ, pokud je to tedy možné ...
To asi nepůjde, vrátní s předáváním nechtějí mít nic společného. Mohu nechat volňásky v modelářské prodejně u pana Reicharda, ale nevím v kolik hodi v sobotu otevírají. Kdo by si je chtěl vyzvednout během týdne, dejte vědět.
Javor
cartmen

Příspěvek od cartmen »

Ako si vyzdvyhnem "volnasek" ja?Pridem na Vystavu len v Sobotu rano.
Luděk Měšťan

cartmen píše:Ako si vyzdvyhnem "volnasek" ja?Pridem na Vystavu len v Sobotu rano.
Je několik možností. Zašlu ho zítra poštou, ale nevím, zda dorazí zavčas. Nechám volňásek na modelářské prodejně u Reichardových na Palackého ulici, mají otevříno v sobotu od 10 - 12 , nebo dorazíte v přesný čas na bránu číslo 8, nebo 9 a tam vám bude lístek předán. Ale popravdě nevím kým, možná se obětuje mladý MIF se kterým budu mluvit ve čtvrtek. Z pavilonu G1, kde budeme jezdit je to poměrně štreka jít pěšky k bráně 8 a 9. Proto potřebuji vědět přesný čas.
Javor
Luděk Měšťan

Luděk Měšťan píše:
cartmen píše:Ako si vyzdvyhnem "volnasek" ja?Pridem na Vystavu len v Sobotu rano.
Je několik možností. Zašlu ho zítra poštou, ale nevím, zda dorazí zavčas. Nechám volňásek na modelářské prodejně u Reichardových na Palackého ulici, mají otevříno v sobotu od 10 - 12 , nebo dorazíte v přesný čas na bránu číslo 8, nebo 9 a tam vám bude lístek předán. Ale popravdě nevím kým, možná se obětuje mladý MIF se kterým budu mluvit ve čtvrtek. Z pavilonu G1, kde budeme jezdit je to poměrně štreka jít pěšky k bráně 8 a 9. Proto potřebuji vědět přesný čas.
A potřebuji tvoji adresu !!!
Javor
cartmen

Příspěvek od cartmen »

pozri SS
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Výstavy a veletrhy“