Poradí mi někdo,jak pospojovat a vytisknout výkresy v programu Corel Draw 11?Původní části výkresů mám ve formátech TIFF a JPeG.Nejsem žádný Bill Gates,takže pokud možno"polopaticky".Výkres bych chtěl vytisknout ve zvoleném měřítku.
Díky a zdravím Carrot
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
corel draw
Re: corel draw
No neviem či ti nejako pomôžem, ale aspoň skúsim naznačiť kade asi vedie cesta. Ak som to dobre pochopil, tak máš napríklad 4 časti jedného výkresu každú uloženú ako samostatný súbor. Najprv bude asi potrebné pri otváraní nového súboru zvoliť formát, na ktorý sa všetky štyri časti v danej mierke zmestia(budeš to musieť asi odhadnúť). Ďalej bude treba súbory "importovať", potom pospájať "uzol na uzol" a nakoniec to celé zväčšiť do potrebného merítka. Nakoniec vytlačiť "ako dlaždice". Neviem ako dohĺbky ovládaš Corel, ale ak veľmi málo, tak ti tá "hantýrka" čo som použil v úvodzovkách asi veľa nepovedala. Ale možno aspoň podnietim tých čo Corel ovládajú dokonalejšie, aby sa aspoň vyjadrili k tvojmu problému. Inak ja tiež nie som nejaký superborec, preto ťa nechcem zbytočne mýliť mojimi domienkami ak nie som si 100% istý že to tak je. Momentálne kreslím v Corel Draw 12, ale od 11 sa v podstatných veciach moc nelíši (si myslím)...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14 Odpovědi
- 22421 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od jorge