Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Víkend s Tug Towingem 2007 - výše startovného.

Vše co se týká této modelářské disciplíny.
Odpovědět
Keba

Re: Víkend s Tug Towingem 2007 - výše startovného.

Příspěvek od Keba »

Abychom Vás neodradili od Víkendu s Tug Towingem, rozhodli jsme se uspořádat malou anketu o výši startovného. Startovné se bude platit za osobu, děti do 15 let polovic. :) Jeden soutěžící může tedy soutěžit s více remorkéry nebo ve více družstvech za jedno startovné.
Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Salvatore

Příspěvek od Salvatore »

Na buggy 1:8 platíme startovné 400,- za závod. Na mini off-roadu 200,-
Je to prostě dáno náklady spojenými s provozem toho kterého závodiště. Z toho si myslím, že by se mělo vycházet. Chápu, že vysoké startovné může někoho "naprdnout", ale nemyslím že by to by to někoho až odradilo. A mělo by pokrýt náklady a když nějaká koruna klubu zbyde, tak to je taky jen dobře, protože alespoň já věřím, že se peníze použijí na věci s klubem spojenými. Má někdo jiný názor?
Ante

Příspěvek od Ante »

Bořík píše:mírně odbočím - ta anketa mi nějak nefunguje - když jsem ťuknul na zobraz výsledek, tak se to zobrazilo a byl jsem informován, že jsem už hlasoval ... a já přitom nehlasoval.
tak to funguje když se podíváš na výsledek už nemužeš hlasovat. Mne se to taky zdálo divné, ale vysvětlení je že jsi ovlivněn tím jak kdo hlasoval :-) a proto to nejde.
Přema

Příspěvek od Přema »

Nevadí mi i 300Kč i výše.Záleží na služby k tomu poskytované.Mám obavy,že to tak tak pokryje zdroj elektřiny,výstavbu a materiál na přístav,možná nějaké občerstvení a snad symbolickou cenu.Pro Olomouc,pakliže toto všechno stihneme,zkusím zajistit zainteresovaného sponsora.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Myslím, že 300,- Kč je adekvátních. Teď je ještě otázkou, na kolik přijde ubytování, je-li vůbec tato možnost.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
temelin

Příspěvek od temelin »

Se startovným to je složité, zvlášť, pokud to chcete s něčím porovnávat. U lodí (NS, M, MP,...) jsem se zatím setkal s nejvyšším startovným 180kč, což bylo na NS, jinak sekce M a taky závody Mor. poháru mají startovné obvykle tak 50kč....
Ovšem porovnávat TT s MP jde celkem težko a se sekcí M taky tak....takže nevím
Mirek
Dědek

Příspěvek od Dědek »

temelin píše:Se startovným to je složité, zvlášť, pokud to chcete s něčím porovnávat. U lodí (NS, M, MP,...) jsem se zatím setkal s nejvyšším startovným 180kč, což bylo na NS, jinak sekce M a taky závody Mor. poháru mají startovné obvykle tak 50kč....
Ovšem porovnávat TT s MP jde celkem težko a se sekcí M taky tak....takže nevím
Mirek
Nejvyšší startovné bylo v NSS 300, a je povleno až 500 , a to vše za jeden model. Záleží na pořadateli.
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

zkusil jsem na soutěž NS dát startovné tři sta Kč,ale nedovede si představit tu reakci.Nakonec jsem nějaké prachy sehnal od města,takže se startovné zlevnilo na polovic.Chci tímto apelovat na všechny modeláře ,kteří nic nepořádají a chtějí se té soutěže zúčastnit ať nechají pořadateli volnou ruku ohedně startovného.Jsou to lidé ochotni ve svém osobním volnu jít a připravit vše ku spokojenosti druhých ,tak když zbyde nějaká ta kačka ,jsem pro aby si to nechali.Přikláním se k názoru aby částka byla třista korun.Ve skupině "M a NS" budou mít zanedlouho potíže s organizováním soutěží,protože se nenajde pořadatel.
SH

Příspěvek od SH »

Pepa Darvaš píše:Ve skupině "M a NS" budou mít zanedlouho potíže s organizováním soutěží,protože se nenajde pořadatel.
A když už nějaký pořadatel je, tak mu SMČR dělá problémy, aby ho to rychle přešlo - členství a pod.. :-(
vegetak

Příspěvek od vegetak »

predpoklada se ze soutez porada klub - tak by mela vyse startovneho vyplynout z nejake tradice /povedomosti, zkusenosti/ poradajiciho, mela by pokryt naklady a klidne i neco pro poradajici klub treba na dotatecnou soutez a ceny - vim je to je ideal

myslim si ze cena prehledne kalkulovana podeprena vhodnou nabidkou treba formou letaku na netu zajisteni noclehu /jen zprostredkovani/ a soupis moznosti daneho mista - muze vadit jen magorovi nebo tomu komu vadi vse uz z principu

kdo ma deti a jede s nimi na vylet tak vi co to stoji a prijde mi pokrytecke dohadovat se o stokorune /vemte si co stoji jen zakladni vybava/ myslim si ze cena kolem 300 /pri zajisteni vyse jmenovaneho/ za souteziciho mozna tak tak pokryje zakladni naklady a to spis jeste za ucasti sponzora kde jinde chcete ziskavat zkusenosti a praxi pro zavody ci dalsi stavbu

poradani cehokoli je nevdecna a uznani hodna cinnost zejmena kdyz se dela s chuti, zapalem a delaji to lide kteri veci rozumi

Diky tem co na to maji bunky, chut, cas a jsou imunni vuci blbosti

Lubor Chytil
Jetcat

Příspěvek od Jetcat »

Pokud mohu svuj názor.Podobných akcí se z časových důvodů bohužel nezučastnuji,ale 300Czk mi připadá jako naprosto přijatelné a já bych neváhal zaplatit.Kolikrát vstupné na různé "rádoby" atrakce v součtu dá 1000 i více a odnesete si tak akorát bolehlav.Okouknout,poklábosit a ještě nasát trochu zkušeností které se jinde nedají získat za 300 mi připadá jako Good business.Pořádajícím ty nervy nezaplatíme,tak alespon základní výdaje a jestli mu něco zůstane tak at,stejne to použije na bohulibou činost (o tom jsem přesvědčen)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Tug Towing“