1) Stavíte remorkér na TT - a když jo, tak jakej ?
2) Máte v plánu se účastnit letošní sezóny v TT - tedy Víkend s TT a soutěže O Branický soudek ?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Chceš mi říct, že dívání je zábavnější než ježdění?RomanT píše:To mě těší, že Vás je tolik.Vaihe může klidně spát a já se budu jen dívat...
PS:No ale kdo bude poslední?
PS2:Kdyby nebylo dostatečně pokryté pole závodní, opráším to...
Opustit soutěž TT - teda to by se skoro rovnalo klubové velezradě!!!RomanT píše:To mě těší, že Vás je tolik.Vaihe může klidně spát a já se budu jen dívat...
PS:No ale kdo bude poslední?
PS2:Kdyby nebylo dostatečně pokryté pole závodní, opráším to...
A Ty se divíš? Jednak je TT neco nového ve stojatých modelářských vodách, a hlavně si myslím, že po tom, co letos předvádí SMČR se lidi chtějí scházet nějak mimo něj.Keba píše:Koukám a žasnu kolik lidí se na Tug Towing letos chystá. Pokud se podaří alespoň polovina z toho co píšete, tak to už bude docela síla!![]()
P.S.: Nezapomeňte si taky naštudovat pravidla!
Tak to je skvělí nápad, držím palce, Ladous je už nedočkavý na trup WGPepa Darvaš píše:příští týden bude trup na WG ,tak si myslím ,že nebude problém do jara postavit pěknou loď .V rámci zdaru této akce dám vítězi dva trupy na TT.(Čestné pionýrské)