Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Lodě a pravidla

Vše co se týká této modelářské disciplíny.
Odpovědět
Dědek

Re: Lodě a pravidla

Příspěvek od Dědek »

Zdravím,
sice nestavím modely tohoto typu, ale myslím si že "Tug Towing" není založen na přesné kopii originálu (maketovosti), ale jiných kritériích, a proto by se mi zdál např.: plán "Paola " jako předloha vhodný. Jedná se o český plán řady Modelář, a určitě jej vlastní mnoho modelářů. Dokonce mám dojem, že jej nabízí RC revue. Jako nástavbu by bylo možno použít jakoukoli , dle vlastní představivosti.
Též uvažuji o zkušení této kategorie, ale prozatím mi chybí jakékoliv informace o trati, jízdách, hodnocení a pod.

Dědek.
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
Dědek

Příspěvek od Dědek »

Zdravím ještě jednou, podíval jsem se na monaku do plánů lodí a je tam "PAOLO" a zahlédl jsem i remorkér "KLIMEK" ten jsem viděl jako F2 a jezdil výborně s dobrými manevrovacími schopnostmi.

Dědek
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
Keba

Příspěvek od Keba »

Zdravím,
sice nestavím modely tohoto typu, ale myslím si že "Tug Towing" není založen na přesné kopii originálu (maketovosti), ale jiných kritériích, a proto by se mi zdál např.: plán "Paola " jako předloha vhodný. Jedná se o český plán řady Modelář, a určitě jej vlastní mnoho modelářů. Dokonce mám dojem, že jej nabízí RC revue. Jako nástavbu by bylo možno použít jakoukoli , dle vlastní představivosti.
Též uvažuji o zkušení této kategorie, ale prozatím mi chybí jakékoliv informace o trati, jízdách, hodnocení a pod.

Dědek.
O Tug Towingu je spousta materálů (fotky, odkazy, plánky) v Klubu NAMOLO! Včetně originálních i nových pravidel, která budou platit na Víkendu s TugTowingem 2005. Jaká bude na této akci postavena trať se ještě neví.
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Ante

Příspěvek od Ante »

tady je o tom článek https://www.mo-na-ko.cz/clanky/079_TT/clanek.htm
pravidla by se možná mohli dát veřejně aby lidé veděli do čeho jdou.
Ante

Příspěvek od Ante »

dovolil jsem si téma rozdělit na dvě aby byla zachována přehlednost.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Tug Towing“