Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Svaz modelářů - SMČR
Re: Jak a cim zaujmout dnesni deti a mladez a ziskat je pro modelareni
Sorry, ale teď jsi to dorazil... Lidí jako Ty, kteří přijdou s heslem " pánové JÁ mám nápad a VY to udělejte" je plno. Tak jsi dostal protinávrh "udělej NĚCO jako první a my se přidáme" no, a balíš fidlátka a utíkáš. Takže se to nesnaž hodit na nás. Ta Tvá AI Ti zapomněla říct, že jsi se dostal mezi lidi, kteří SKUTEČNĚ pracují s dětmi, pořádají srazy, soutěže, a takových jako Ty potkávají pět do roka. Spousta plánů a pak skutek utek. Jen slušnost a víra, že třeba teď narazíme na někoho, kdo opravdu chce něco dělat, vedla k debatě. Ale dopadlo to jako vždy. Takže to laskavě neházej na nás.
Re: Jak a cim zaujmout dnesni deti a mladez a ziskat je pro modelareni
"Zeptal jsem se a udelal nabidku. Zda se, se stavajici situaci jste v pohode, tak OK, dal to neresim." a ještě... nějak jsem žádnou nabídku nezaregistroval. Tedy pokud nemyslíš to "Napište, udělejte..." Se stávající situací spokojeni nejsme, ale tu od monitoru nevyřešíš, jak si to myslíš Ty. Je třeba to vzít do teplejch a vyrazit za děckama, k vodě, na kopec, do parku, do škol, DDM.Ale to se teď nenosí. Přijeď do Sedlejova nebo do Třebíče, máš to kousek a můžem si to vyříkat z očí do očí.
Re: Svaz modelářů - SMČR
Možná špatně čtu, ale žádné nabídky jsem si nevšiml. Jen hromady návrhů, co by měli udělat jiní.
SH to už aktivně vedením kroužku čtvrtstoletí dělá,tom59herder také, MIF kroužek též roky vedl, já na to nemám buňky a čas a Dejv se vymlouvá na čas. Mezi zdejšími diskutujícími tedy není nikdo, kdo by měl potřebu sám pro sebe nějakou metodiku psát a vytvářet jí pro jiné je zbytečné. Lodní modelář si poradí, pokud bude chtít dělat vedoucího kroužku, a nemodeláři to stejně nepomůže.
Dítě z nemodelářské rodiny si cestu k lodním modelům najde ve chvíli, kdy je někde, třeba i náhodně potká v akci. Proto bude nejlépe, když každý, kdo může, namísto vysedávání u počítače jednou do týdne vezme některý svůj model a vyrazí na rybník v sousedství.
SH to už aktivně vedením kroužku čtvrtstoletí dělá,tom59herder také, MIF kroužek též roky vedl, já na to nemám buňky a čas a Dejv se vymlouvá na čas. Mezi zdejšími diskutujícími tedy není nikdo, kdo by měl potřebu sám pro sebe nějakou metodiku psát a vytvářet jí pro jiné je zbytečné. Lodní modelář si poradí, pokud bude chtít dělat vedoucího kroužku, a nemodeláři to stejně nepomůže.
Dítě z nemodelářské rodiny si cestu k lodním modelům najde ve chvíli, kdy je někde, třeba i náhodně potká v akci. Proto bude nejlépe, když každý, kdo může, namísto vysedávání u počítače jednou do týdne vezme některý svůj model a vyrazí na rybník v sousedství.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Jak jsem psal, mozna i opakovane, nabidka na spolupraci tu z me strany padla.
To ze se zajmy nepotkali za sebe neberu jako neco spatne. Nepovedlo se to ted, mozna se zadari priste.
To ze se zajmy nepotkali za sebe neberu jako neco spatne. Nepovedlo se to ted, mozna se zadari priste.
MoZa píše: pát bře 20, 2026 17:41 Jak jsem psal, mozna i opakovane, nabidka na spolupraci tu z me strany padla.
Asi jsem natvrdlý - jaká nabidka?
My taky dali nabídku - udělej část, my uděláme druhou... A ta se taky u Tebe nesetkala s pochopením.
Pokud nabídkou bylo myšleno, že budeš podle AI generovat nějaké návody, co máme dělat... Tak to sorry, ale AI úkolovat zvládnu sám.
My taky dali nabídku - udělej část, my uděláme druhou... A ta se taky u Tebe nesetkala s pochopením.
Pokud nabídkou bylo myšleno, že budeš podle AI generovat nějaké návody, co máme dělat... Tak to sorry, ale AI úkolovat zvládnu sám.
Přijeď třeba na hodinku nebo na dvě, můžeš nám říct co vlastně navrhuješ. Stát tě to bude jen trochu benzínu a něco času.
nebo Sedlejov 25.-26.4.2026
nebo Třebíč 20.-21.6.2026
A to máš ještě blíž, než ty Kouty. Já tam budu a klidně můžem podebatovat celý den. A hlavně uvidíš a uslyšíš od jiných jak to funguje abys pochopil, že si tu nevymýšlíme .
nebo Třebíč 20.-21.6.2026
A to máš ještě blíž, než ty Kouty. Já tam budu a klidně můžem podebatovat celý den. A hlavně uvidíš a uslyšíš od jiných jak to funguje abys pochopil, že si tu nevymýšlíme .
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 2622 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ivvo
-
- 7 Odpovědi