Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Schnellbooty S-100 :; S-38 : S-10

Vše o vojenských lodích.
Dejv

Re: Schnellbooty S-100 :; S-38 : S-10

Příspěvek od Dejv »

Motory zapojit paralelně. 
Vazelínu (a teď mě asi někteří ukamenují) používám naprosto obyčejnou z Obi, je to mazivo na kuličková ložiska. Zkoušel jsem i silikonovou, avšak ta měla tendenci sama vytejkat z pouzdra. Mám pak i vazelínu, co ještě táta cpal maznicí do čepů a ložisek ve Š120, ta je naopak tak děsně viskózní a vodou nesmytelná, že bych spíše spálil motory. 
machacek

Příspěvek od machacek »

Zapojení se podařilo ale jak píšeš mám doma super vazelinu nerozpustnou ve vodě v ponorce v krátkým pouzdru a jednom motoru je v pohodě ale u schnella po naplnění všech hřídelí jsem málem utavil regl ještě že má ochranu . Právě že obyč vazelíny jse bojim abych za lodí neměl barvu duhy.tak jsem pohledal a objevil od kricku origo mazivo na hřídele tak uvidím jak to dopadne až dorazí tak se ozvu.

SH

Příspěvek od SH »

do pouzder hřídelí používám starou dobrou A4 pro vodní čerpadla. Žlutá, běžně k sehnání. Je v plastové "plechovce" se šroubovacím víčkem.

Kdysi jsem zkoušel nějakou západní na doporučení ponorkářů, označení si teď nevzpomenu, ale nebylo to dobré. Byla sice řidší, vypadalo to, že bude dobře těsnit i mazat (ta A4 je poměrně tuhá) ale po chvilce chodu se si našlehala a zatemovala hřídel tak, že znatelně začly klesat otáčky. To A4 nedělá.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vojenské“