Motory zapojit paralelně.
Vazelínu (a teď mě asi někteří ukamenují) používám naprosto obyčejnou z Obi, je to mazivo na kuličková ložiska. Zkoušel jsem i silikonovou, avšak ta měla tendenci sama vytejkat z pouzdra. Mám pak i vazelínu, co ještě táta cpal maznicí do čepů a ložisek ve Š120, ta je naopak tak děsně viskózní a vodou nesmytelná, že bych spíše spálil motory.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Schnellbooty S-100 :; S-38 : S-10
Re: Schnellbooty S-100 :; S-38 : S-10
Zapojení se podařilo ale jak píšeš mám doma super vazelinu nerozpustnou ve vodě v ponorce v krátkým pouzdru a jednom motoru je v pohodě ale u schnella po naplnění všech hřídelí jsem málem utavil regl ještě že má ochranu . Právě že obyč vazelíny jse bojim abych za lodí neměl barvu duhy.tak jsem pohledal a objevil od kricku origo mazivo na hřídele tak uvidím jak to dopadne až dorazí tak se ozvu.
Re: Schnellbooty S-100 :; S-38 : S-10
do pouzder hřídelí používám starou dobrou A4 pro vodní čerpadla. Žlutá, běžně k sehnání. Je v plastové "plechovce" se šroubovacím víčkem.
Kdysi jsem zkoušel nějakou západní na doporučení ponorkářů, označení si teď nevzpomenu, ale nebylo to dobré. Byla sice řidší, vypadalo to, že bude dobře těsnit i mazat (ta A4 je poměrně tuhá) ale po chvilce chodu se si našlehala a zatemovala hřídel tak, že znatelně začly klesat otáčky. To A4 nedělá.
Kdysi jsem zkoušel nějakou západní na doporučení ponorkářů, označení si teď nevzpomenu, ale nebylo to dobré. Byla sice řidší, vypadalo to, že bude dobře těsnit i mazat (ta A4 je poměrně tuhá) ale po chvilce chodu se si našlehala a zatemovala hřídel tak, že znatelně začly klesat otáčky. To A4 nedělá.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek