Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Víkend s MoNaKem 2024
Re: Víkend s MoNaKem 2024
Zkusím kacířskou - kašlat na oheň a vše dělat na grilu....
Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme. Určitě se o víkendu v Koutech nedáme vyhnat od vody nějakým májovým deštíčkem:
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... i-40473882
Kdyby přeci sprchlo, zastřešená pergola s výhledem na vodní hladinu nám poskytne dokonalý azyl.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... i-40473882
Kdyby přeci sprchlo, zastřešená pergola s výhledem na vodní hladinu nám poskytne dokonalý azyl.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Děkuji všem účastníkům za to, že vážili cestu a nezalekli se počátečního deště. Za mokrou posekanou trávu, kterou jsme si asi všichni nanosili do aut, nemohu.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
A největší Díky patří ladousovi za zorganizování!
-
Milan Kratochvíl
Zdravím,
a i já bych chtěl poděkovat za to, že jsme se se synem mohli zúčastnit a zajezdit si (ikdyž jsme nebyli přihlášení), okouknout vaše lodě a i něco nového (aspoň pro nás) se dozvědět. Bylo to za mě velmi příjemné odpoledne.
Milan
a i já bych chtěl poděkovat za to, že jsme se se synem mohli zúčastnit a zajezdit si (ikdyž jsme nebyli přihlášení), okouknout vaše lodě a i něco nového (aspoň pro nás) se dozvědět. Bylo to za mě velmi příjemné odpoledne.
Milan
Ahoj,
rádi jsme tě poznali a z registrace si nelam hlavu, to byla spíše jen taková formalita, abychom měli řádový přehled kolik účastníků můžeme očekávat.
D.
rádi jsme tě poznali a z registrace si nelam hlavu, to byla spíše jen taková formalita, abychom měli řádový přehled kolik účastníků můžeme očekávat.
D.
Nepřihlášených se tam mihlo více, někteří dokonce na celou dobu. Celá přihláška sloužila čistě k tomu, abych vysondoval, co všechno má smysl tam vozit, a pak také proto, abych přihlášené třeba večer před akcí ještě stihl informovat o případném zrušení apod.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9 Odpovědi
- 9225 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Milan Kratochvíl
-
- 8 Odpovědi