Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Hydroplány plavou je to tedy létající loď?

Příspěvky o všech modelech, robotech apod. - kromě lodí.
Odpovědět
pepan

Hydroplány plavou je to tedy létající loď?

Příspěvek od pepan »

Ahoj.
Jak to máte u lodičkářů s hydroplány na jedné vodě v jeden čas?
Vidíte je rádi/neradi/strpíte je?

Ptám se zcela z praktických důvodu.
Začínám s modelařenim a líbí se mně jak letadla tak lodičky. Začal jsem letadly.
Teď mám rozestavěný jeden hydroplánek a přiznám se, že lovit ho ze studené vody by bylo lepší tugem než si pro něj zaplavat...
No a než si takového tuga na lovení postavím, říkám si že bych někam za němi vyrazil.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Hydroplány plavou je to tedy létající loď?

Příspěvek od ladous »

Jelikož se některým hydroplánům říká létající čluny, je odpověď jasná.

Obecně lze odepsat, že na srazech lze nad hydroplány přimhouřit oko, na soutěžích spíše ne. Ostatně na mnoha soutěžích je zapovězen i provoz lodních modelů, pokud zrovna nesoutěží. Jiná věc je, jestli je daná vodní plocha pro provoz hydroplánů vůbec vhodná. Co jde na Štěrkovišti v Otrokovicích, nepůjde v Lánech nebo u nás v Písku.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
masa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masa »

Ze bych s hydroplanem pristaval na vode, kde jezdej soucasne lodickari, si moc nedokazu predstavit, to by si clovek musel davat hodne pozor ;)

Tusim jednou jsem lod sebou pri litani s hydroplanem bral, jinak ji ale neberu, je to celkem zbytecny a aspon to je vic vzruso :cool: Navic ono kdyz to clovek vykoupe, tak pak stejne jede domu. Nemel bych odvahu hned znovu litat s namocenou elektronikou v letadle. Navic to litani s hydroplanem je stejne spis lepsi v lete, kdyz je teplo a prave u te vody je trochu snesitelneji jak na letisti.
pepan

Příspěvek od pepan »

Děkuji za reakce a uvedení do reálu.
Mám to namyšlené právě na léto k vodě, ale nedávné počasí lákalo, tak mám cukání to uspíšit.

Jde o sranda depronový hydroplánek v kategorii do 250g co se otočí kolem parníku a léta se s ním i v hale.
Obrázek
https://rcfree.eu/viewtopic.php?p=11976#p11976
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní modely“