Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Propojovací kabel KF2510

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
JuraSach

Propojovací kabel KF2510

Příspěvek od JuraSach »

Zdravím. Rychle řeším propojovací kabel mezi světlem a řídící jednotkou. Potřebuji prodloužení o 1-2 metry. Nechce se mi kupovat kleště a konektory kvůli 5 ti kabelům. Proto sháním hotové řešení.
Toto jsou originální koncovky na kabelu:
Obrázek
další pohled Obrázek a další pohled Obrázek a ještě jedna fotka Obrázek

Děkuji moc za každý nápad jak to vyřešit. Kromě stříhání kabelů a napojování. Do toho se mi nechce.
SH

Re: Propojovací kabel KF2510

Příspěvek od SH »

koupit v GME (nebo jinde) domeček konektoru a piny (pokud ho mají)
koupit plochý kabel (ten mají, jen nevím, jestli patřičného průřezu žil, jiný průřez vede k problémům při krimpování...)
mít patřičné krimpovací kleště (nebo si je koupit nebo půjčit - je-li kde...)
nakrimpovat konce (umí-li se to...)

Přijde mi, že pokud není po ruce příslušné vybavení a kousek do GME a podobných (a podle dotazu soudím, že není...), ta 8 pájených spojů překrytých smršťovačkou je nejrychlejší, nejlevnější a nejjistější způsob řešení.

Pokud problém se stříháním spočívá v riziku zničení originálního kabelu, tak takové kablíky bývají v tiskárnách, kávovarech, DVD přehrávačích... stačí rozebrat nějaký šrot.
Odpovědět

Zpět na „Elektronika“