Aha, tedy s hospodami jasno, koukám oboje na Sofijském náměstí. Hrubý přehled mám, však chodívám kolem, akorát jsem uvnitř nikdy nebyl. Tedy dobré vědět pro příště.
S časem záleží na domluvě. Jak jsem psal, mě obecně vyhovuje spíš později, ale záleží na dalších účastnících a také na ročním období jak píšeš. Nyní je vidět dlouho, na podzim to bude horší.
Jinak jsem zachytil tvou soukromou zprávu a nyní odesílal potvrzení přes SMS. Nevím co se stalo s tou mojí zprávou, mám ji uloženou mezi odeslanými. Ale to je fuk, hlavní že nyní už na sebe spojení máme. Tedy příště to snad již klapne lépe.
Napíšu sem za měsíc v červenci, jak na tom zrovna budu (zřejmě ale dovolená a nebudu stíhat). A potom uvidíme v srpnu. Pokud by byla nějaká zvláštní iniciativa, dá se domluvit operativně i jinak než na třetí středu. U mě opět spíš až srpen, v červenci očekávám že budu víc mimo Prahu.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Třetí středa v měsíci
Re: Třetí středa v měsíci
Blíží se další třetí středa. V termínu té předešlé (červencové) jsem dle předpokladu měl dovolenou a na sraz jsem si ani nevzpomněl. Až nyní je to pro mě opět aktuální. Bohužel tento týden u mě nevypadá moc dobře, nějak se toho sešlo víc, pracovně i mimopracovně. Zatím není jisté, jak to se mnou ve středu bude a jak budu navečer stíhat. Reálné jsou všechno možnosti. Zkusil bych pak během ST dát vzkaz ZBI, jak na tom budu.
Jinak situace kolem rybníčku přes léto stabilizovaná, vody je stále dost a celkem čistá (kromě obligátního proměnlivého plovoucího bordelu), nějaké to vodní ptactvo atd. Počasí je tento týden s otazníkem, ale v případě nepřízně živlů to jistí hospoda (viz. poslední diskuze). Uvidí se.
Jinak situace kolem rybníčku přes léto stabilizovaná, vody je stále dost a celkem čistá (kromě obligátního proměnlivého plovoucího bordelu), nějaké to vodní ptactvo atd. Počasí je tento týden s otazníkem, ale v případě nepřízně živlů to jistí hospoda (viz. poslední diskuze). Uvidí se.
Já se bohužel k vodě nedostanu, to vím na 100 %. Nějak mám v tom letošním plánování chaos...
Aha, tak to zřejmě ani tentokrát ze srazu nic nebude. Snad to za měsíc v září bude lepší.
Ještě dodatečně pár informací k aktuální dopravní situaci v Modřanech. Pokud by se tam někdo v současnosti chystal, ať se připraví na pár nepříjemných překvapení. To hlavní, že od včerejška je uzavřená hlavní příjezdová trasa od Libuše (ul. Gen. Šišky), funguje pouze jednosměrně v opačném směru (na východ). Delší dobu jsou omezení na západním konci téže ulice (u Vltavy a u starých Modřan). Na příjezdu od severu je to rozkopané v ul. Čs. exilu (okolí zastávky busu Tylova čtvrť). Aby toho nebylo málo, tak koukám že od jihu je uzavírka u Cholupic. Tedy lokalita Modřanského rybníčku je aktuálně doslova odříznuta ze všech stran. Na všech čtyřech příjezdových trasách buď dopravní uzavírky, anebo aspoň omezení. Bezproblémový příjezd snad jen tramvají, ale autem to vypadá na značné komplikace. Za mírného provozu to lze samozřejmě objet, případně projet bez zdržení. Během podvečerní špičky však zřejmě dopravní peklo. Další podstatný hřebíček do rakve zítřejšího (hypotetického) srazu. Definitivně to tedy vzdávám a budu doufat, že příště už opět bude panovat příznivější konstelace.
Včerejší nečas - v Modřanech padaly i kroupy - nakonec vše dořešil. I kdybychom se sešli u rybníčka, ta bouřka, která se přes Modřany převalila, by nás velmi rychle vyhnala...
Ano, též jsem sledoval, ale jen odjinud na meteoradarech. Podle všeho ta bouřka začala na severu a napřed postihla severnější oblasti Prahy, ale pak se rychle přesunula na jih a do Modřan se dostala zřejmě v době, kdy bychom se tam teoreticky scházeli, tedy bychom stejně museli záhy prchnout. Tedy by to musela zachránit hospoda (uvnitř). Ovšem klidně možné, že by to řádění živlů přišlo tak rychle, že bychom se sotva stíhali schovat do podchodu a tam musel přečkat než se to přežene. V září už doufám takové extrémy počasí hrozit nebudou.
Po měsíci se opět přiblížil termín třetí středy v měsíci. Chci tedy připomenout a dotázat se, zda má tentokrát někdo v úmyslu se zastavit. Předpověď počasí je tentokrát příznivá a voda, co jsem koukal o víkendu, stále celkem slušná.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek