Papírové modely lodí na:
store.jsc.pl
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Papírové modely lodí
Re: Papírové modely lodí
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
Hm , mno podla mna celkom dobre prepracované modely ma aj Maly Modelarz
Co studuješ?kartonist píše:Jako kartonist (Holt, když má někdo modelaření jako vyučovací předmět ve škole... :-) )
Severan
- old_Mr_Grim
vetsinu techto lodi muzete koupit na www.vystrihovanky, cz. (jestli je to povazovano za nedovolenou reklamu, tak sry a smazte to
)
Jinak Svoboda bejvá na většině papíráckých akcí
jinak musim potvrdit vyse uvedene - lode ma supek Halinski a GPM, pak taky Quest a WAK
Jinak Svoboda bejvá na většině papíráckých akcí
jinak musim potvrdit vyse uvedene - lode ma supek Halinski a GPM, pak taky Quest a WAK
Já už dostudoval před pár lety (když nepočítám soustavné rozšiřování znalostí)Severan píše:Co studuješ?kartonist píše:Jako kartonist (Holt, když má někdo modelaření jako vyučovací předmět ve škole... :-) )
Severan
Myslel jsem tím, že jak je u nás na základce předmět pracovní vyučování, tak v Polsku mají přímo papírové modelaření (Podle kamarádů modelářů odtamtud - sám jsem tam do školy nechodil.
Radek
Naposledy upravil(a) kartonist dne pon pro 25, 2006 21:09, celkem upraveno 1 x.
Tak to jo, já myslel že jsi studoval nějaký příbuzný obor, kde se to vyučuje. Tak mě zajímalo co to bylo za školu. Ale teď už rozumím. V Polsku mají docela dobré nápadykartonist píše:Já už dostudoval před pár lety (když nepočítám soustavné rozšiřování znalostí)Severan píše:Co studuješ?kartonist píše:Jako kartonist (Holt, když má někdo modelaření jako vyučovací předmět ve škole... :-) )
Severan
Myslel jsem tím, že jak je u nás na základce předmět pracovní vyučování, tak v Polsku mají přímo papírové modelaření (Podle kamarádů modelářů odtamtud - sám jsem tam do školy nechodil.).
Radek
Severan
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 21 Odpovědi
- 34149 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Raduzo