Rád bych se trochu pochlubil touto hračkou. Je to ponorka z tuby od tmelu, kterou jsem dělal přes vánoce. Pohon je řízen časovým spínačem a kormidla ručně stavitelná. Rc výbava by se vešla, ale nechtěl jsem. Různých postřehů a detailů ze stavby mám vlastně docela dost, ale o tom možná vyjde za čas tištětný článek, tak to nebudu do detailu rozebírat teď. Ale na dotazy rád odpovím, pokud by to někoho zajímalo. Prostě to vemte jako inspiraci a jako oživéní fóra :-)
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Ponorka z tuby
Re: Ponorka z tuby
A neni to skoda, nedat tam to RC?
Popravde receno si nedokazu predstavit, jak to takhle samo jezdi
Jde to nastelovat treba tak, ze se s motorem lehce ponori a krouzi dokolecka a po vypnuti motoru se vynori?
Re: Ponorka z tuby
Jo, přesně tak je to myšlený - naštelovat a vypustit třeba na 10 sekund (nastavitelné je to až do 24 s). Hýbat se dá i s kormidly na věži a vyvážená je tak, aby vyčuhovala jen ta věž. Ideální prostor je nějaký zahradní bazén, nebo si ji vzít s dětma do rybníka/lomu v létě při koupání.
Proč jsem tam nedal to RC: nějak se mi nechtělo, chtěl jsem si ověřit, že to půjde udělat i takhle jednoduše. Každopádně další tmely se mi ještě válí v kuchyni a stavba byla jednoduchá, takže by se to dalo udělat ve druhém prototypu :-).
Proč jsem tam nedal to RC: nějak se mi nechtělo, chtěl jsem si ověřit, že to půjde udělat i takhle jednoduše. Každopádně další tmely se mi ještě válí v kuchyni a stavba byla jednoduchá, takže by se to dalo udělat ve druhém prototypu :-).
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 2492 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Přema
-
- 1 Odpovědi