Poloha
https://mapy.cz/s/dagogokuno (N50.078203, E14.281488)
Parkování
Hned u hráze je plácek, kde bývá volno, a kde jde v pohodě zaparkovat. Často tam akorát parkujou kamiony, ale místo se vždycky najde.
Odkud jezdit
Nejlepší asi z hráze, u výpusti jsou i schody do vody, takže se nemusí člověk drát přes rákosí při pokládání lodě. Řídit pak jde z výpusti, je tam pěkně vidět, spadnout není kam.
Vhodné pro
Pomalé lodě, plachetnice, rychlé lodě, asi by tu nevadil ani spalovák.
Kvalita vody
Dobrá, nebývá zelená, neroste tam bordel, nic tam neplave. Akorát je tam asi dost ryb, už se mi podařilo jednu trefit rychlou lodí po hlavě a urazil jsem o ní kormidlo.
Rybáří, plavci
Rybáři se tu nevyskytujou, koupající lidé většinou taky ne. Občas se tam někdo projde po hrázi, zvlášť když tam parkujou kamióňáci a zrovna nespej a nemaj co dělat.
Fotky
https://goo.gl/maps/qJaSsQFBez7EbxDy5
https://commons.wikimedia.org/wiki/Cate ... nad_(pond)
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Praha / Hostivice - Strnad
Re: Praha / Hostivice - Strnad
Přiznejte se, kdo si tam hodil takové pěkné bojky a vytyčil tam trojuhelníkovou trať? 
Myslím, že nějací plachetničkáři tam někde občas blbnou.....
Tak ten co tam mel ty bojky si neohlidal datum vylovu a bojky ted lezej zamotany v bahne... Jednu co se povalovala na dostupnem miste jsem vytahl a hodil ke stromu na hrazi.
Pro zajimavost, jak je to hluboky a co je na dne...
Pro zajimavost, jak je to hluboky a co je na dne...
Příště si jistě dá větší pozor 
Majitel přijel v neděli do Písku. O výlovu věděl, leč v mezidobí přišel o člun. Podstatné je, že bójky nevadily při samotném výlovu.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Zdravím,
tak jsem se konečě dostal k registraci :-)
Děkuji za vylovení alespoň té jedné bójky. Snad ji tam někde najdu. Příčinu včasného odstranění bójek již uvedl ladous.
Uvažoval jsem dokonce o zapůjčení prsaček, ale rozmluvili mi to, že v tom bahně je třeba umět chodit :-).
Pro masa. Škoda, že jsi vzdal ty Footy. Měl bych případně jednu vytištěnou loď k ježdění.
tak jsem se konečě dostal k registraci :-)
Děkuji za vylovení alespoň té jedné bójky. Snad ji tam někde najdu. Příčinu včasného odstranění bójek již uvedl ladous.
Uvažoval jsem dokonce o zapůjčení prsaček, ale rozmluvili mi to, že v tom bahně je třeba umět chodit :-).
Pro masa. Škoda, že jsi vzdal ty Footy. Měl bych případně jednu vytištěnou loď k ježdění.
Kdybych vedel komu bojky patri a ze je problem s clunem a vylovenim, tak jsem je mohl posbirat. Nejake tri tydny zpatky jsem tam byl blbnou na paddleboardu a jezdil kolem nich
Pripadne na pristi sezonu se nejak muzem domluvit, rad pomuzu s umistenim. Ja tam chodim obcas s rychlou lodi a i pro tu se mi bojky hodi, i jsem uvazoval, ze si tam nejake nahazim sam 
Jinak footy jsem uplne nevzdal, i tady mam jeste nekde schovanou plachtu. S tim, ze si nekdy trup vytisknu, ten se aspon narozdil od dreveneho nerozlozi... Uvidim, treba to pres zimu dopadne
Jinak footy jsem uplne nevzdal, i tady mam jeste nekde schovanou plachtu. S tim, ze si nekdy trup vytisknu, ten se aspon narozdil od dreveneho nerozlozi... Uvidim, treba to pres zimu dopadne
Zdravím,
bójku jsme našli :-) . Závaží budu stejně dělat nová. Bojky asi také. Nabídkou tě beru za slovo.
Jedna by to měla přežít zatím je stále na hladině a plave :-). tak uvidíme.
bójku jsme našli :-) . Závaží budu stejně dělat nová. Bojky asi také. Nabídkou tě beru za slovo.
Jedna by to měla přežít zatím je stále na hladině a plave :-). tak uvidíme.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 4100 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od jersey.se
-
- 0 Odpovědi