Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Upgrade DF
Upgrade DF
Po včerejším výpadku jsem uvedl do provozu novou verzi DF. Jak sami vidíte, má jiný design. Pokud jde o obsah, zůstal, až na soukromé zprávy, původní. Během příštích hodin/dnů se pokusím nainstalovat zpátky oblíbené doplňky - především fotogalerii.
Omluvte, prosím, probíhající období změn.
Omluvte, prosím, probíhající období změn.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Re: Upgrade DF
Souhlasím, nezprovoznil jsem tlačítka pro úpravy textu v příspěvcích a též nefunguje vyhledávání (to ale nefungovalo ani ve staré verzi - řešilo se to přes Google).
Dnes už nic podnikat nebudu. Chyby, prosím, hlašte zde.
Dopoledne je začnu postupně eliminovat.
Děkuji.
Dnes už nic podnikat nebudu. Chyby, prosím, hlašte zde.
Dopoledne je začnu postupně eliminovat.
Děkuji.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
tož hlásím:
Nový příspěvek např.: portal/search_punbb.php?action=show_new&forum=53
Nové příspěvky obecně: portal/search_punbb.php?action=show_new
Aktivní témata: portal/search_punbb.php?action=show_recent
Témata bez odpovědi: portal/search_punbb.php?action=show_unanswered
Interní zprávy (PM) jsou prázdné!
Pravidla: portal/misc.php?action=rules ... to asi nebude to co tam má být
Hledání ... : portal/search_punbb.php
A jak tak koukam, tak editor mě nepovolí dát bold, url ... a jak sem teda případně vložím img, to teda nevím.
Bold umím napsat ručně, jak koukám v náhledu (kdo ale zná bbcode, že) a url se udělalo samo.
No a ke vzhledu, Laďouši, grafik teda nejsem, ale pokud neplánuješ změnu i vzhledu celého monaka, tak proč to tak nesedí.
Nechci si stěžovat, jistě jsi to dělal v dobré víře, ale proč šťourat do něčeho, co funguje. Tomu nerozumím.
ještě: Zobrazit všechny příspěvky uživatele xx : portal/search_punbb.php?action=show_use ... er_id=1481
či: Zobrazit všechna témata uživatele xx portal/search_punbb.php?action=show_use ... er_id=1481
ještě: Zobrazit všechny příspěvky uživatele xx : portal/search_punbb.php?action=show_use ... er_id=1481
či: Zobrazit všechna témata uživatele xx portal/search_punbb.php?action=show_use ... er_id=1481
Nový příspěvek např.: portal/search_punbb.php?action=show_new&forum=53
Nové příspěvky obecně: portal/search_punbb.php?action=show_new
Aktivní témata: portal/search_punbb.php?action=show_recent
Témata bez odpovědi: portal/search_punbb.php?action=show_unanswered
Interní zprávy (PM) jsou prázdné!
Pravidla: portal/misc.php?action=rules ... to asi nebude to co tam má být
Hledání ... : portal/search_punbb.php
A jak tak koukam, tak editor mě nepovolí dát bold, url ... a jak sem teda případně vložím img, to teda nevím.
Bold umím napsat ručně, jak koukám v náhledu (kdo ale zná bbcode, že) a url se udělalo samo.
No a ke vzhledu, Laďouši, grafik teda nejsem, ale pokud neplánuješ změnu i vzhledu celého monaka, tak proč to tak nesedí.
Nechci si stěžovat, jistě jsi to dělal v dobré víře, ale proč šťourat do něčeho, co funguje. Tomu nerozumím.
Naposledy upravil(a) jaroj dne pon led 23, 2012 20:57, celkem upraveno 1 x.
Zachovejte paniku :-)
hoj, vzhled můžeš upravit v PROFIL - NASTAVENÍ - DOSTUPNÉ STYLY, přednastavený mi taky nevyhovoval. OXYGEN docela ujdejaroj píše:tož hlásím:
doufám, že ladous vychytá dětské nemoci a bude to v pohodě, jinak ho ta koupel hlavou napřed a s přidrženýma nohama nemine

NeJaToD team
Ty nové příspěvky, témata apod. to ukazuje až po přihlášení. Možná to není zrovna nejlepší řešení, ale pro anonymního návštěvníka budou nové stejně všechny.
Tu chybějící poštu jsem psal už v prvním příspěvku, ale neměl by být problém vyvolat na základě nicku zálohu alespoň v textové formě, když už se nepodaří starou poštu s novou propojit.
Pravidla obsahují vesměs to, co mají, jen z nějakého důvodu nepřevzaly odřádkování textu + odkazy v BB kódech. Není to dobrá vizitka, ale účel víceméně plní.
O těch nefunkčních BB kódech vím a snažím se je odstranit.
Ke grafice jen tolik: Je kompletně převzatá. Myslím, že jsem z nabízených možností ještě vybral to nejmenší zlo.
Zobrazit všechny příspěvky či témata uživatele mi funguje, jen nesmí jít o uživatele s id=1481.
Takže závěrem shrnu priority:
1. Zprovoznit BB kódy
2. Vyřešit vyhledávání
3. Fotogalerie
Tu chybějící poštu jsem psal už v prvním příspěvku, ale neměl by být problém vyvolat na základě nicku zálohu alespoň v textové formě, když už se nepodaří starou poštu s novou propojit.
Pravidla obsahují vesměs to, co mají, jen z nějakého důvodu nepřevzaly odřádkování textu + odkazy v BB kódech. Není to dobrá vizitka, ale účel víceméně plní.
O těch nefunkčních BB kódech vím a snažím se je odstranit.
Ke grafice jen tolik: Je kompletně převzatá. Myslím, že jsem z nabízených možností ještě vybral to nejmenší zlo.
Zobrazit všechny příspěvky či témata uživatele mi funguje, jen nesmí jít o uživatele s id=1481.
Takže závěrem shrnu priority:
1. Zprovoznit BB kódy
2. Vyřešit vyhledávání
3. Fotogalerie
Takže soukromé zprávy byly obnoveny. Lví podíl na tom má jaroj, jemuž ještě jednou velmi děkuji za výpomoc.
Tlačítka pro BB kódy též fungují, byť pro barevné značení textu mají své mouchy (člověk si musí za = napsat sám barvu).
Tlačítka pro BB kódy též fungují, byť pro barevné značení textu mají své mouchy (člověk si musí za = napsat sám barvu).
Takže už zbývá vyřešit jen ten 3. bod, a to obnovu staré fotogalerie alespoň pro možnost prohlížení.
Kdo poctivě nahrané obrázky vkládal odkazem do svých příspěvků, o nic nepřišel. Horší je to s těmi, kteří z fotogalerie do příspěvků obrázky nevkládali, a tak je teď nemohou nikde najít...
Kdo poctivě nahrané obrázky vkládal odkazem do svých příspěvků, o nic nepřišel. Horší je to s těmi, kteří z fotogalerie do příspěvků obrázky nevkládali, a tak je teď nemohou nikde najít...
Po bezmála 4 letech došlo k přechodu na novější verzi PunBB (3 roky se nekonal žádný vývoj). Potíže s integrovaným hledáním přetrvávají, jinak by snad vše mělo fungovat.
Kdo má v nastavení vzhledu zvolený styl Oxygen, tomu by se nyní z mobilů apod. mohlo číst o něco lépe.
Zjištěné chyby, prosím, popište přímo sem.
Kdo má v nastavení vzhledu zvolený styl Oxygen, tomu by se nyní z mobilů apod. mohlo číst o něco lépe.
Zjištěné chyby, prosím, popište přímo sem.
Kvůli přechodu webu na Drupal bylo nutné rychle DF uklidit na subdoménu, ovšem ještě se nenašel čas na opravu odkazů, takže tu nic moc nefunguje. Jelikož je punBB celosvětově víceméně mrtvé, pokukuji po návratu k phpBB, které je vyvíjeno dodnes. Jen to sám nesvedu, takže pokud by se zde našel někdo, kdo by převod třeba i za úplatu zvládl, rád se s ním domluvím. Když už platit, tak raději někomu, koho trochu znám.
Nakonec se dobrovolník nenašel, takže vše za úplatu ve výši 7000 Kč převedl WebOps.cz. Dneškem by měl být převod definitivně dokončen.
Bohužel se nepodařilo přenést hesla, takže si nechte před prvním přihlášením vygenerovat nové jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Stejně tak narazíte na občasný nefunkční odkaz. Některé se mi třeba časem podaří opravit, když mi je v nějaké rozumné míře nahlásíte (desítky naráz prosím ne).
Bohužel se nepodařilo přenést hesla, takže si nechte před prvním přihlášením vygenerovat nové jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Stejně tak narazíte na občasný nefunkční odkaz. Některé se mi třeba časem podaří opravit, když mi je v nějaké rozumné míře nahlásíte (desítky naráz prosím ne).
Hlavně by bylo dobrý dát vědět všem registrovaným či trochu aktivním aspon po mejlu,že forum jede na nový adrese.
Ze starý adresy fora se na novou trochu blbě dostává.
Ze starý adresy fora se na novou trochu blbě dostává.
Hromadný e-mail registrovaným jsem rozesílal o víkendu. Otázkou je, kolika z nich to spadlo do spamu. Staré DF už obsahuje upozornění s odkazem na toto DF.
- Karolinus I
Zdravím, ještě mi trochu chybí při otevření fóra tlačítko "nové příspěvky". Je trochu nepřehledné hledat, zda někdo něco nepřidal.
ladous : Osobně mi nic nepřišlo,ani do spamu.
Jsou schované pod odkazem Rychlé odkazy vlevo nahoře, přímá cesta je tato: search.php?search_id=newpostsKarolinus I píše: čtv led 13, 2022 05:02 Zdravím, ještě mi trochu chybí při otevření fóra tlačítko "nové příspěvky".
Na úvodní stránce DF je výpis 5 naposledy aktivních témat, což člověku, co sem zavítá jednou týdně, zpravidla postačí, aby o nic nového nepřišel.
Díky za info. Vrátilo se asi 5 e-mailů, že adresy již neexistují, což se mi při 1300 adresátech zdálo celkem málo. Vysvětlením tedy je, že se někomu z nějakého důvodu e-mail vůbec neodeslal. Věřím, že si nás lidi časem najdou i tak.
Mě teda taky nechodí emaily z témat, které sleduji. Ale teď jsem si teprv všiml, že jsem měl po upgradu v nastavení vypnuté email notifikace
(Uživatelský avatar ... -> Uživatelský panel -> záložka Nastavení -> Upravit nastavení upozornění). Tak snad už to chodit bude :-)
(Uživatelský avatar ... -> Uživatelský panel -> záložka Nastavení -> Upravit nastavení upozornění). Tak snad už to chodit bude :-)
Je možné, že se to při převodu někomu vyplo. Mně to fungovalo hned, aniž bych se po tom pídil.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 5663 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od SH