Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

máš artura

Všichni lodní modeláři znají Artura! Vše co se týká tohoto dnes již kultovního modelu.
Odpovědět
Anonymous

Re: máš artura

Příspěvek od Anonymous »

měl jsem artura v80'letech a začínal s ním v RC , tehdy s jednokanálem MARS a ,,špagomatikem". Ví dnes ještě někdo co to je? Dnes mám dalšího ARTURA na kontě , ale o dost menšího . K vidění je v RC REVUE č.12/2005.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Já bych se jen jízdou v kdejakém škopku asi neuspokojil, ale na pohled je to hezké. Navíc kdo se může dnes může chlubit vlastnoručně postavenou plovoucí lodí do kapsy :D .
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

[quote]... kdo se může dnes může chlubit... .[/quote]
Občas se úplně divím, jaké nesmysly jsem schopen napsat :-)!
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
šnek

Příspěvek od šnek »

Mně se nedávno splnil klukovský sen, kdy jsem v době svého dětství chodil kolem prodejny Modelář a obdivoval vystavenou stavebnici Artura. Tehdá ovšem chyběly korunky a když po letech korunky byly, zase už nebyla stavebnice. Nedávno se mi povedlo koupit na inzerát Artura - no Artura - spíš hromadu dílů trupu slepených kily epoxidu a zbytek dílů nástavby, které předchozí "stavitel" nestačil zničit nebo postrácet. Ale mne to nevadí, hrozně se těším, že na základě výkresu si budu moci tenhle polotovar zrenovovat a mít tak na jaře vlastního Artura.
Daniel Haitmann

ARTUR - momentálně v kompletní rekonstrukci
Anonymous

Příspěvek od Anonymous »

[quote]Já bych se jen jízdou v kdejakém škopku asi neuspokojil, ale na pohled je to hezké. Navíc kdo se může dnes může chlubit vlastnoručně postavenou plovoucí lodí do kapsy :D .[/quote]

to si nemyslim že Artur je škopek fuj !! pryč s TEBOU
Keba

Příspěvek od Keba »

[quote]Mně se nedávno splnil klukovský sen, kdy jsem v době svého dětství chodil kolem prodejny Modelář a obdivoval vystavenou stavebnici Artura. Tehdá ovšem chyběly korunky a když po letech korunky byly, zase už nebyla stavebnice. Nedávno se mi povedlo koupit na inzerát Artura - no Artura - spíš hromadu dílů trupu slepených kily epoxidu a zbytek dílů nástavby, které předchozí "stavitel" nestačil zničit nebo postrácet. Ale mne to nevadí, hrozně se těším, že na základě výkresu si budu moci tenhle polotovar zrenovovat a mít tak na jaře vlastního Artura.[/quote]
Tak až se do toho pustíš, všechno foť a dokumentuj ! Renovace starých Arturů je docela zajímavá. Sám jsem se s Nalezencem natrápil až až, ale pak to stojí za to. :D
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

[quote][quote]Já bych se jen jízdou v kdejakém škopku asi neuspokojil, ale na pohled je to hezké. Navíc kdo se může dnes může chlubit vlastnoručně postavenou plovoucí lodí do kapsy :D .[/quote]

to si nemyslim že Artur je škopek fuj !! pryč s TEBOU[/quote]
Vážený příteli, tím škopkem jsem myslel vodní plochu, kde majitel Artura vypouští.
Je vidět, že jste RCR 12/2005 vůbec nečetl a nevíte, která bije.

[b]Takže pryč s Vámi, věci neznalý a neznámý anonyme.[/b]
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Máš Artura?“