Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Tatra 813
-
Anonymous
Re: Tatra 813
chtěl bych si postavit co nejvěrnější model Tatry 813 na dálkové ovládaní. Nemohl bi mi někdo poradit jaký bude potřeba materiál, nářadí, lepidla atd. Byl by to můj první model auta ale mám za sebou par povedených modelů lodí. Dík všem co mi poradí!!! 8)
netrafil si forum.Tu rozoberame lode.Ale ohladom rady.Chod sa pozriet na [url=http://www.rc-trial.com]www.rc-trial.com[/url]. Tam sa zaoberaju stavbou Nakladiakov a veci s nimi spojene.
Tatra je 813 je sice pěkné auto, ale bohužel neplave. Běž raděj někam jinam. Třeba na DF "MOJEHOBBY" tam jsou autíčkáři. A určitě poradí.
Sem můžeš pověsit fotky těch lodí, určitě se rádi podíváme. Nebo s nimi přijeď na Lužiny (Praha) Splaviska (Brno) anebo na některou soutěž.
Ivan
Sem můžeš pověsit fotky těch lodí, určitě se rádi podíváme. Nebo s nimi přijeď na Lužiny (Praha) Splaviska (Brno) anebo na některou soutěž.
Ivan
Ivan
[quote]Tatra je 813 je sice pěkné auto, ale bohužel neplave. Běž raděj někam jinam. Třeba na DF "MOJEHOBBY" tam jsou autíčkáři. A určitě poradí.
Ivan[/quote]
Ivane,tentokrát jsi mimo mísu, toto fórum se jmenuje Skutečná auta a voj.technika :!:
Aleš
Ivan[/quote]
Ivane,tentokrát jsi mimo mísu, toto fórum se jmenuje Skutečná auta a voj.technika :!:
Aleš
[quote][quote]Tatra je 813 je sice pěkné auto, ale bohužel neplave. Běž raděj někam jinam. Třeba na DF "MOJEHOBBY" tam jsou autíčkáři. A určitě poradí.
Ivan[/quote]
Aleš[/quote]
Když to Ivan psal, tak mimo mísu rozhodně nebyl, protože jsem tyto příspěvky se přesouval z lodí - stavba modelu ;) Keba
Ivan[/quote]
Aleš[/quote]
Když to Ivan psal, tak mimo mísu rozhodně nebyl, protože jsem tyto příspěvky se přesouval z lodí - stavba modelu ;) Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
[quote][quote][quote]Tatra je 813 je sice pěkné auto, ale bohužel neplave. Běž raděj někam jinam. Třeba na DF "MOJEHOBBY" tam jsou autíčkáři. A určitě poradí.
Ivan[/quote]
Aleš[/quote]
Když to Ivan psal, tak mimo mísu rozhodně nebyl, protože jsem tyto příspěvky se přesouval z lodí - stavba modelu ;) Keba[/quote]
Tak to jsem nevěděl :oops:
Aleš
Ivan[/quote]
Aleš[/quote]
Když to Ivan psal, tak mimo mísu rozhodně nebyl, protože jsem tyto příspěvky se přesouval z lodí - stavba modelu ;) Keba[/quote]
Tak to jsem nevěděl :oops:
Aleš
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 3330 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od SH