Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Problém s načtenim stránek fóra
Re: Problém s načtenim stránek fóra
Zdravím, nevím, jestli se tato chyba vyskytuje i u ostatních, ale při rozkliknuti stránek fóra mi vyskakuje hláška, že stránku nejde načíst. Občas se něco načte, ale funguje to náhodně a k přihlášení se většinou vůbec nedostanu. Zkoušel jsem různé prohlížeče, dva různé počítače s Win 7, ale chová se to všude stejně. Jen mobilem to jde, ale to není tak nějak to pravé. Prosím o radu, co s tim dělat. Díky za rady...
Těžko říct, muselo by se to vidět.
Zlobí to stále nebo jen jednorázově? Jestli delší dobu, tak od kdy přibližně?
Co bych zkusil pro začátek je smazat historii stránky/cookies. Třeba ve FF je to kliknutím na zámeček vedle řádky s adresou monaka. Tam je pak položka "vymazat cookies a data stránky..."
Zlobí to stále nebo jen jednorázově? Jestli delší dobu, tak od kdy přibližně?
Co bych zkusil pro začátek je smazat historii stránky/cookies. Třeba ve FF je to kliknutím na zámeček vedle řádky s adresou monaka. Tam je pak položka "vymazat cookies a data stránky..."
Cookies jsem mazat zkoušel, nicméně bez úspěchu. V tom druhém počítači ani žádná data Monaka nebyla, nikdy předtím se odtud do Monaka nechodilo. Přihlásit jsem se pokusil asi před týdnem po asi roční přestávce.Snad to nebude něco v nastavení modemu, vůbec se v tom nevyznám.
Chybová hláška se vyskytuje jakoby nahodile, obsah fóra se většinou načte, dál se někdy dostanu, ale většinou ne. Jiná fóra mi fungují dobře.
Chybová hláška se vyskytuje jakoby nahodile, obsah fóra se většinou načte, dál se někdy dostanu, ale většinou ne. Jiná fóra mi fungují dobře.
A co na test zkusit připojit počítač k internetu přes mobil (sdílení internetu skrze mobil -data)? Vyloučit tak chybu ve stabilitě internetu co vede do pc....
Když to v mobilu jde, tak zkusit to tudy.
Když to v mobilu jde, tak zkusit to tudy.
Stejný problém trápí i mě - přesně od změny domény. Zkoušel jsem to na dvou PC s Win 7 - na jednom se do diskuzního fóra dostanu vždy (prohlížeč Chrome starší verze), na druhém zpravidla jen v pátek odpoledne (prohlížeč Chrome nejnovější verze), jindy jen velice nahodile. Třeba včera se mi fórum zobrazovalo zhruba mezi 15.00 a 16.00, ale o cca 2 hodiny později již ne.
Podobně je to na Android tabletu s prohlížečem Chrome a na tabletu s kombinací Android/Opera - v obou případech nejnovější verze prohlížečů. Do fóra se dostanu častěji, než na onom PC, ale o mnoho lepší to není.
Zvláštní je, že objevující se typ "nenačítacího" hlášení v angličtině jsem v minulosti nikdy a nikde jinde neviděl - buď je to něco specifického pro MoNaKo, nebo - nevím, nejsem počítačový expert...
Podobně je to na Android tabletu s prohlížečem Chrome a na tabletu s kombinací Android/Opera - v obou případech nejnovější verze prohlížečů. Do fóra se dostanu častěji, než na onom PC, ale o mnoho lepší to není.
Zvláštní je, že objevující se typ "nenačítacího" hlášení v angličtině jsem v minulosti nikdy a nikde jinde neviděl - buď je to něco specifického pro MoNaKo, nebo - nevím, nejsem počítačový expert...
Jsem si vědom, že se některým návštěvníkům podobné potíže projevují, leč přesnou příčinu neznám. Může to být způsobeno jen chvilkovým přetížením hostingu, nebo též kombinací s jiným problémem po cestě (prohlížeč, připojení...).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- Karolinus I
Já používám Win 10/Firefox a žádné problémy nepozoruji.
A je To . . . .!
Včera jsem zkoušel ještě další PC, tentokrát připojit přes domácí wifi a bohužel opět s chybami načítání. Naopak mobil (Blackberry, tedy ne android) chodí přes domácí wifinu normálně. Je to škoda, chtěl jsem navázat na jeden starší projekt, ale nemám se o nové poznatky jak podělit.
Tohle se špatně opravuje, bohužel (respektive bohudík) mě fórum na win10/FF chodi dobře a ani jsem nezahlédl nějaké ověřování z hostingu jako jiní.
Pokud je třeba publikovat postup, myslím že Ladous by to mohl na fórum vložit.
Pokud je třeba publikovat postup, myslím že Ladous by to mohl na fórum vložit.
Také se mi to stává.
Rozhodně je to stránka, kterou generuje server.
Pozorováním jsem zjistil, že se to VELMI často děje, když koukám na druhou stránku za session. (Např: přijdu na fórum a stránku vidím, kamkoliv kliknu = chyba)
Obrázek chyby v příloze.
Rozhodně je to stránka, kterou generuje server.
Pozorováním jsem zjistil, že se to VELMI často děje, když koukám na druhou stránku za session. (Např: přijdu na fórum a stránku vidím, kamkoliv kliknu = chyba)
Obrázek chyby v příloze.
Tak ještě jednou příloha...
Při té příležitosti jsem si uvědomil, že pokus o editaci příspěvků padá odeslaní na HTTP ERROR 500.
Při té příležitosti jsem si uvědomil, že pokus o editaci příspěvků padá odeslaní na HTTP ERROR 500.
Je možné, že to je spojeno s tím novým hostingem. Byly tu hlášky, že než se načte stránka, objevuje se nějaký skript, který něco testuje nebo optimalizuje, má to co dělat právě s tím hostingem.
Přemýšlím, zda právě při tom testování se něco nezacyklí a nepřeruší se vlákno (dojde k vypršení času na odpověď a podobně).
Přemýšlím, zda právě při tom testování se něco nezacyklí a nepřeruší se vlákno (dojde k vypršení času na odpověď a podobně).
Tak mi to opět naskočilo, zde je html
Kód: Vybrat vše
<!DOCTYPE html>
<html lang="en" dir="ltr">
<head>
<meta charset="utf-8" />
<title>Error - MoNaKo DF</title>
<style>
strong { font-weight: bold; }
body { margin: 50px; font: 85%/150% verdana, arial, sans-serif; color: #222; max-width: 55em; }
h1 { color: #a00000; font-weight: normal; font-size: 1.45em; }
code { font-family: monospace, sans-serif; }
.error_line { color: #999; font-size: .95em; }
</style>
</head>
<body>
<h1>Sorry! The page could not be loaded.</h1>
<p>This is probably a temporary error. Just refresh the page and retry. If problem continues, please check back in 5-10 minutes.</p>
</body>
</html>Re: Problém s načtenim stránek fóra
Děkuji za zpětnou vazbu, při editaci má DF vyšší nároky, než jsou limity webhostingu. Někdy se to povede a někdy ne, přičemž častější je druhý případ.TomasC píše:Při té příležitosti jsem si uvědomil, že pokus o editaci příspěvků padá odeslaní na HTTP ERROR 500.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Chyba je nejspíš dost individuální. Oprášil a spustil jsem jeden starší stroj s win xp.
Na IE8 jsem stránky i DF v klidu zobrazil bez zádrhele, to stejné na FF 52.9 (32bit).
Tak nevím.
Na IE8 jsem stránky i DF v klidu zobrazil bez zádrhele, to stejné na FF 52.9 (32bit).
Tak nevím.
Chodí to vůbec někomu na sedmičkách?
Vyzkoušel jsem i tablet s androidem a též ta samá chyba.
Abych to sesumíroval: fórum mi nejde na třech počítačích s Win7, nejde na androidu. Jde jen na telefonu Blackberry.
Vyzkoušel jsem i tablet s androidem a též ta samá chyba.
Abych to sesumíroval: fórum mi nejde na třech počítačích s Win7, nejde na androidu. Jde jen na telefonu Blackberry.
Tak z ixpéček to opravdu jde, asi budu muset 'downgrejdovat' systém.
Další chyba.
při vkládání příspěvku na DF to hodí
Sorry! The page could not be loaded.
Could not connect to smtp host "smtp.seznam.cz:465" (110) (Connection timed out).
...avšak příspěvek to tam dá také.
Could not connect to smtp host "smtp.seznam.cz:465" (110) (Connection timed out).
Dejvem popisovaná chyba by od této chvíle měla být minulostí.
No, to je přesně to, co se mi stalo, když jsem tam tuhle dával příspěvek. Dalo mi to tuhle hlášku, já to tam dal znovu a pak tam byl 2x...Dejv píše:Další chyba.
Je fajn, že je to vyřešeno.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 5936 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr hájek