Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Mě se nelíbí, je to takový nic neříkající "flek". U kruhu by se mohlo z tradice zůstatJira01 píše:Tak mě se jeví jako velmi zdařilý nápad, který se konečně vyhnul záchrannému kruhu (protože nikdo nedělá lodě proto, aby je utopil). A zárověň ukazuje různé možnosti a druhy lodí.

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Mě se líbí 1a3, protože je jakoby neutráolní pro všechny modelářské odvětví, které se na monaku objevují.ladous píše:
Toto se mi také líbí!ladous píše:
Souhlas! Je sice graficky složitější než "jednička", ale je opravdu univerzální. Kormidelní kolo, ať v jakékoliv podobě, je - byť s nepatrnými výjimkami - na každé lodi.TomHlach píše:Toto se mi také líbí!ladous píše:
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.To máš pravdu, ale u kormidelního kola není nutné řešit obsah "vnitřku", jako u záchranného kruhu...ladous píše:To záchranný kruh také.
Tak to s Tebou tedy úplně nesouhlasím. Zrovna záchranný kruh zase tak častý není. Je snazší mít na palubě nafukovací vor v barelu nebo třeba samonafukovací vesty, ale kruh? Kdo by s ním zabíral místo..ladous píše:To záchranný kruh také.
Myslím, že se začínáme odchylovat od tématu, ale nemůžu s tím, cos napsal, úplně souhlasit.TomHlach píše:Tak to s Tebou tedy úplně nesouhlasím. Zrovna záchranný kruh zase tak častý není. Je snazší mít na palubě nafukovací vor v barelu nebo třeba samonafukovací vesty, ale kruh? Kdo by s ním zabíral místo..ladous píše:To záchranný kruh také.
Karolinus I problém vyřešil:ZBl píše:To máš pravdu, ale u kormidelního kola není nutné řešit obsah "vnitřku", jako u záchranného kruhu...

Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Tak upeč lepší, třeba štrůdl. A ukaž se co umíš.radimpro píše:Karolinus I: to je dadaismus v nejčistší formě.... :-))) . Aneb Jak pejsek s kočičkou pekli dort.... :-)