Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Nové logo

Vaše připomínky, náměty, návrhy apod. ke stránkám MoNaKo.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové logo

Příspěvek od ladous »

Přikládám doposud zaslaná loga a těším se na další:
Obrázek
Obrázek
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Varianty se záchranným kruhem zatím převažují, ale třeba někdo přijde s něčím dalším.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Teď jsem si vzpomněl, že tu mám i jedno zatím nepoužívané logo, které vytvořil taby:
Obrázek
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Obrázek
Jira01

Příspěvek od Jira01 »

Tak mě se jeví jako velmi zdařilý nápad, který se konečně vyhnul záchrannému kruhu (protože nikdo nedělá lodě proto, aby je utopil). A zárověň ukazuje různé možnosti a druhy lodí.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Nesoutěžní námět od Keby:
Obrázek
Karolinus I

Příspěvek od Karolinus I »

Jira01 píše:Tak mě se jeví jako velmi zdařilý nápad, který se konečně vyhnul záchrannému kruhu (protože nikdo nedělá lodě proto, aby je utopil). A zárověň ukazuje různé možnosti a druhy lodí.
Mě se nelíbí, je to takový nic neříkající "flek". U kruhu by se mohlo z tradice zůstat
A je To . . . .!
semo

Příspěvek od semo »

Z uvedených bych hlasoval pro Arthura v bílém. Ale ty barvy jsou trochu šílený. A nápisy nevyvážený.

Pro inspiraci doporučuju zadat do googlu yacht club logo.

Zkoušel jsem taky něco navrhnout, ale nelíbí se mi to. Chtělo by to nechat navrhnout nějakým grafikem, nebo aspoň někým, kdo má trochu představivosti v tomhle směru. Klidně nakreslit a zbytek někdo okliká ve Photoshopu (klidně já).
kpt_Jouda

Příspěvek od kpt_Jouda »

Ono těch chyb (hlavně u Artura) je tam víc,ale některé nejsou naštěstí na první pohled bez zvětšení vidět.Například chybí jedna vodorovná linka na zábradlí,která mi někam utekla.Bohužel jsem si toho všiml až teď.
Ty barvy by určitě zasloužily trochu vyladit,nějaký to lehký stínování a možná jemnější přechody mezi odstíny.Uznávám že takhle to vypadá jako omalovánka. Kreslím v základní verzi jednoho freeware programu (Vectr).Je jednoduchý na zvládnutí,ale zase nedisponuje mnoha pokročilejšími funkcemi (které bych stejně neuměl využít).
Kdyby se tu našel někdo ochotný zkusit si s tím znakem trochu pohrát a vylepšit ho,můžu poskytnout základní soubory ze kterých je poskládaný, tedy Artura a kruh (buď s nápisem nebo bez).
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Přišlo mi několik zpráv, abych jen v tom starém logu změnil doménu, popř. něčím nahradil to MK.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Karolinus I

ladous píše:Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Mě se líbí 1a3, protože je jakoby neutráolní pro všechny modelářské odvětví, které se na monaku objevují.
A je To . . . .!
TomHlach

Příspěvek od TomHlach »

Toto se mi také líbí! :)
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
ZBl

Příspěvek od ZBl »

TomHlach píše:
Toto se mi také líbí! :)
Souhlas! Je sice graficky složitější než "jednička", ale je opravdu univerzální. Kormidelní kolo, ať v jakékoliv podobě, je - byť s nepatrnými výjimkami - na každé lodi.
Jira01

Příspěvek od Jira01 »

Kormidelní kolo, ať v jakékoliv podobě, je - byť s nepatrnými výjimkami - na každé lodi.

Má pravdu, předsedo !!!
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

To záchranný kruh také ;).
ZBl

Příspěvek od ZBl »

ladous píše:To záchranný kruh také ;).
To máš pravdu, ale u kormidelního kola není nutné řešit obsah "vnitřku", jako u záchranného kruhu...
TomHlach

Příspěvek od TomHlach »

Tak to s Tebou tedy úplně nesouhlasím. Zrovna záchranný kruh zase tak častý není. Je snazší mít na palubě nafukovací vor v barelu nebo třeba samonafukovací vesty, ale kruh? Kdo by s ním zabíral místo..
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
ZBl

Příspěvek od ZBl »

TomHlach píše:
Tak to s Tebou tedy úplně nesouhlasím. Zrovna záchranný kruh zase tak častý není. Je snazší mít na palubě nafukovací vor v barelu nebo třeba samonafukovací vesty, ale kruh? Kdo by s ním zabíral místo..
Myslím, že se začínáme odchylovat od tématu, ale nemůžu s tím, cos napsal, úplně souhlasit.
Výbava pro záchranu života je dána předpisy. Zjednodušeně řečeno, typ a počet záchranných prostředků, které na daném plavidle musí být, se odvíjí minimálně od velikosti lodě, počtu osob na ní. Myslím, že je to ovlivněno i druhem plavby a oblastí ve které je plavba provozována.
Obecně vzato:
Kruhy jsou na lodích především pro záchranu lidí, kteří vypadnou přes palubu, byť by sloužily jen jako orientační bod pro pátrající posádku. Proto bývají k některým přivázány světelné bójky.
Vesty, záchranné čluny a nafukovací vory jsou na lodích pro případ nuceného opuštění lodě. Záchranné čluny mohou být použité i pro jiné účely, ale jejich primární určení je k záchraně lidí při opuštění lodě.
radimpro

Příspěvek od radimpro »

Ahoj,
k odchýlení od tématu: myslím, že logo má přece primárně charakterizovat ve zkratce činnost toho kdo se za ním skrývá. Symbolů, které charakterizují vztah k lodím, lodičkám, mořím, řekám, rybníkům a plavbám obecně je fůra. Třeba zrovna kotva nebo něco... A je fuk, zda je je na logu obrázek kormidla, kruhu nebo třeba fousatýho chlápka v pruhatým tričku a s fajfkou v hubě... Podstatná je ta okamžitá asociace, nikoliv nějaké technické pel-mel...
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

ZBl píše:To máš pravdu, ale u kormidelního kola není nutné řešit obsah "vnitřku", jako u záchranného kruhu...
Karolinus I problém vyřešil:
Obrázek
radimpro

Příspěvek od radimpro »

Karolinus I: to je dadaismus v nejčistší formě.... :-))) . Aneb Jak pejsek s kočičkou pekli dort.... :-)
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Obrázek
Obrázek
SH

Příspěvek od SH »

za mě bych volil ten maják.
Karolinus I

radimpro píše:Karolinus I: to je dadaismus v nejčistší formě.... :-))) . Aneb Jak pejsek s kočičkou pekli dort.... :-)
Tak upeč lepší, třeba štrůdl. A ukaž se co umíš.
A je To . . . .!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Připomínky a náměty - kniha návštěv“