Rozmýšlím, kde bychom začátkem listopadu uspořádali naprosto nesoutěžní podzimní sraz.
V minulosti jsme střídali jezírka v Parku Přátelství na Proseku s většinou částečně upuštěným Stodůleckým rybníkem na Lužinách, nicméně vloni mi byl doporučen Požární rybník v Běchovicích. S ohledem na název předpokládám, že u něj k výlovům nedochází, což dokládají snímky z mé návštěvy v půlce listopadu:
https://ladous.rajce.idnes.cz/bechovice_191116
Za sebe si myslím, že bychom ho alespoň jednou mohli zkusit. Tamní pergola přijde v případě deště vhod. Co na to říkáte?
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Kde udělat podzimní sraz?
Re: Kde udělat podzimní sraz?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Můj názor je takový, že Prosek je fajn pro mini srazy (viz. první středy), ale pro větší akce s více loděmi už je tam těsno. Navíc jsem teď zachytil určité kritické ohlasy ohledně tamního prostředí z nedávné akce. Lužiny jsou osvědčená klasika, ale na podzim pravda ty problémy s termíny výlovů. Ty Běchovice by mohly být dobré, alespoň podle fotek to vypadá nadějně. Je to ale riziko akce na novém nevyzkoušeném místě. Bez otestování se však neprověří, zda to tam může být pro pravidelnější pořádání srazů vyhovující. Tedy pokud se ti to chce zkusit, nebyl bych proti.
Pokud si dobře pamatuji, je tam kousek parkoviště i hospoda. V té pergole by teoreticky měla být dostupná elektřina, ale to by se muselo prověřit.
Přesně tak, o kus dál se nechá zaparkovat u hospody.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13 Odpovědi
- 37893 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr hájek
-
- 3 Odpovědi