Také si dovolím přidat pár podnětů. Údaje o napájecím napětí u elektroniky a motorů bývají nominální, vždy existuje nějaké rozpětí, kdy zařízení normálně funguje (někdy bývá k dispozici v dokumentaci). Když se do motoru pustí vyšší napětí, vzrostou otáčky a tudíž i výkon a naopak (tuším že závislost otáček na voltech je zhruba lineární). Samozřejmě že při vyšším napětí bude motor více namáhán a když se to přežene, tak se může zničit. Ale to samozřejmě závisí i na jiných parametrech. Příliš těžký šroub může motor utavit i při nízkém napětí, zvlášť v případě přímého náhonu. S převodovkou to tak nehrozí. V tvém případě bych se provozu toho motoru na 2S LiXX nebál. Naopak napětí nižší než nominální se dá využít ke snížení otáček a výkonu (pokud by byl pohon příliš předimenzovaný).
Více motorů na jeden regl se má připojit paralelně (jinak hrozí co zmínil Ivo, podrobněji to tu na DF kdysi rozebíral tuším SH). Zapojení do série by se sice někdy hodilo (napětí se rozdělí na jednotlivé spotřebiče, tedy na jednom motoru bude méně), ale vzhledem k nevýhodám a rizikům to v případě potřeby lépe řešit jinak.
Elektronika (přijímače a serva) byla tradičně konstruována na 4,8-6V nominálně (4-5 článků NiXX). Standardní napájení je 4S, ale u modelů s větším odběrem (větší počet silných serv) se doporučovalo 5S (aby případný pokles napětí při větším proudovém odběru nezpůsobil výpadek funkce přijímače). 2S LiXX už však zřejmě bude na elektroniku příliš, hrozilo by poškození. Ovšem je možné, že v současnosti už na to výrobci pamatují (viz. údaj u tvého přijímače). Naopak nízké napětí mám prozkoumáno spolehlivěji, dlouho je známo, že běžná elektronika funguje i na 1S LiXX (mám osobně ověřeno na svých minimodelech). Při absenci extra přijímačových baterek se elektronika napájí z pohonné baterky prostřednictvím zvláštního obvodu v regulátoru (BEC), který napětí srazí na těch standardních 5V. Většina regulátorů toto má, ale nemusí to být zaručeno, zvlášť u těch hodně malých a hodně levných, tedy bych v tvém případě raději prověřil.
Ten regl mě zvlášť upoutal. Cena neuvěřitelná, to je nějaký čínská e-shop? Tomu by nasvědčovaly i podezřelé parametry. Zatížitelnost 20A při té minimální velikosti se mi nezdá (ani nemusím být elektro odborník), ale i kdyby to bylo reálně několikrát méně, tak ti to bude bohatě stačit (odběr bych čekal hluboko pod 1 A). Regl je sice deklarován 2S, ale uvedené rozpětí napětí (od 3V) naznačuje, že by zvládl i 1S. Což by se mohlo také hodit (ušetření hmotnosti zdroje). Ovšem při polovičním napětí by otáčky hodně klesly a navržený pohon by již nemusel vyhovovat. Takové otázky jsem též řešil, hlavní problém, že jsem nemohl najít regl co by zvládal 1S, až mi pomohl SH a později se objevila novinka od DSYS
https://www.dsys.cz/?prod=1&lang=cz
Ze zkušenosti, u minimodelů nekalkulovat pouze hmotnost komponent, ale důležité jsou i rozměry (stísněný vnitřní prostor), nutno vzít v úvahu rovněž všechny vodiče (uvnitř potřeba někam složit, namotat, nejlépe zkrátit na míru).
Navržené motorky jsou zřejmě něco takového (akorát s jiným převodovým poměrem)?
https://www.gme.cz/stejnosmerny-motor-s ... 2-n20va110 Tuším že nějaké takové mám v křižníku San Francisco, akorát napřímo a na 1S LiXX
https://www.gme.cz/elektromotorek-3v-f-sff-m20va Šrouby 10 mm a pracuje to na hraně. Tedy v tvém případě (napětí i průměr šroubů větší) by to už nezvládlo a zničilo se. Tedy převodovka zřejmě nutná. Mezi podobnými mikromotorky (včetně těch ze serva) asi napřímo nevyhoví žádný. Leda použít trochu větší motorky. Mám oblíbené 2025
http://www.megamotor.cz/v4/script/defau ... c5824b54b1 Z nich se mi nejvíc zamlouvá varianta B (6V). Pokud by to bylo moc výkonné, tak napájet pouze 1S LiXX. Právě tyto motorky mám v zásobě pro příští kity, ale zatím jsem nevyzkoušel a nemohu podat přesnou referenci, jak se osvědčily. Samozřejmě jsou o poznánějí větší a těžší, než ty tvé miniaturní, tedy otázka, zda by byla aplikace pro tvé účely reálná. Minimálně s hmotností by však šlo ještě laborovat.
Navržené baterky mi totiž přijdou dost předimenzované kapacitou, to bys měl na celý den ježdění. Přimlouval bych se za méně kapacitní, na tom by se snadno dalo ušetřit hodně gramů. A pokud bys zvolil napájení 1S LiXX, tak by se při dané kapacitě váha srazila na polovinu.