Tak to už je pořádný obr, opravdu impozantní. Výtlak dosáhne skoro 70 kg, což znamená značné nároky na pevnost trupu. Jakou tloušťku má ta laminátová skořepina a z kolika vrstev tkaniny je zhotovená?
Tom Hlach: Je to čárkovaná paluba. Vše je z 3D tisku.
PetrP:Už přesně nevím kolik jsem tam dal vrstev, ale je to pevné. Navíc tam jsou tři 10 mm žebra+ motorová přepážka. Podél okrajů je smrková lišta 10x10 mm a přední a zadní paluba je z 4 mm překližky také přelaminovaná. Na dřevěnou palubu řežu na CNC frézce prkénka 50x4 mm z 3 mm topolové překližky. Celé to pak přelaminuji slabou tkaninou.
Snad mé upozornění na chyby nikoho neurazí, ale nemohu si jej odpustit. Fotky Yamata z muzea v Hiroshimě, v přístavu Kure mi tedy ukazují přesný opak a to je tamní Yamato dokonce ne v 1/15, ale v měřítku 1/10. To, že "čárkování" na protiskluzových pleších je daleko menší mi napovídá i fotka sesterské lodi Musashi.
Nástavby Yamata v 1/10 (museum v Hiroshimě)
Plechy na přídi Yamata v 1/10 (museum v Hiroshimě)
Příď bitevní lodi Musashi (druhá bitevní loď třídy Yamato)
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)