Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Thunder Tiger 1/22 Voyager - návod - prosím o pomoc

Nápady, postupy, dotazy jak a co udělat.
Odpovědět
Tomas0072

Re: Thunder Tiger 1/22 Voyager - návod - prosím o pomoc

Příspěvek od Tomas0072 »

Dobrý den,

zakoupil jsem plachetnici Thunder Tiger 1/22 Voyager - délka 1m, výška 1750mm - šlo o novou, nesloženou stavebnici, ale původní majitel k ní neměl návod, který nutně sháním. Na internetu jsem našel pouze na typ II, tento by měl být nejspíš verze I - příkládám fotku krabice (tato verze má dřevěný stojánek). Byl bych moc rád, kdyby mi někdo pomohl a vlastnil by návod popřípadně i někdo kdo tuto plachetnici vlastní. Je to moje první plachetnice. Některé věci jsou mi jasné co se týče složení, ale nejvíce bojím sestavení stěžně, plachet a celkové jejich ovládání.

Obrázek
Naposledy upravil(a) Tomas0072 dne čtv bře 14, 2019 21:03, celkem upraveno 1 x.
Ivo Michal

Příspěvek od Ivo Michal »

Odkud jsi? Tohle by chtělo řešit osobně... Jinak je to klasické oplachtění, takže žádný velký problém. Ivoš
Tomas0072

Příspěvek od Tomas0072 »

Děkuji za odpověď. Jsem z okolí Pelhřimova
Ivo Michal

Příspěvek od Ivo Michal »

Z okolí Pelhřimova nikoho z plachetničkářů neznám, ale třeba se někdo ještě ozve. Případně nafoť, co není jasné a zkusíme najít řešení.
JW55B

Příspěvek od JW55B »

Originální návody na starší stavebnice Thunder Tiger se dají stáhnout ze staré verze jejich webu, která je pořád dostupná - když víte, kam kliknout.
Najděte si www.thundertiger.com potom na domovské stránce sjeďte až dolů a klepněte na "Previous Version". Návody na oba Voyagery 5552 a 5559 najdete v sekci "Download" (vpravo nahoře).
http://mms.tiger.tw/upload/upload_file/Boat/5552
http://mms.tiger.tw/upload/upload_file/ ... manual.pdf
Pokud se týká české verze, doporučuji napsat na technickou podporu dovozce pro lodní modely jina@pelikandaniel.com - věřím, že vám vyjdou vstříc.
Tomas0072

Příspěvek od Tomas0072 »

Moc děkuji :) moc jste mi pomohl, ten manuál je na tom druhém odkazu :) tak mohu jit v klidu pokračovat. Zatím co jsem udělal, tak bylo dle plánu spravně. Takto mi to půjde mnohem rychleji.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavba modelu“