Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

3D kresba trupů

Programy pro tvorbu modelářských výkresů a další grafické zpracování.
Odpovědět
Pepa Darvaš

Re: 3D kresba trupů

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Najde se zde někdo ,kdo by byl schopen v Solidworku,nebo v Delfshipu vypálit na CD,DVD krok za krokem jak namalovat lodní trup podle žebrorysek ?Za odměnu.
Morpheus141

Příspěvek od Morpheus141 »

Pepo, mrkni se na tenhle link http://www.mikac.cz/stahuj.htm je to sice pro letadýlkáře, ale mě se podle toho podařilo nakreslit trup lodě .... step by step návod jak na to ..... za zkoušku nic nedáš :)
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... :)
Pepa Darvaš

No už se s tím mořím od tý doby co jsi to sem dal.Jenže já jsem stašnej blbec na takový věci.On tam napíše klikni sem a ono se ti udělá to a to .no a mě ne .Prostě pořebuju všechno od začátku a po lopatě.Nakreslil jsem sice tu přepážku ,ta druhá se mi už nepodařila,ten oblouk mi vždycky vyjede a když mám smazat ten zbytek smaže se mi i spodní strana.Prostě mi to musí někdo ukázat.
Dědek

Příspěvek od Dědek »

Pepa Darvaš píše:No už se s tím mořím od tý doby co jsi to sem dal.Jenže já jsem stašnej blbec na takový věci.On tam napíše klikni sem a ono se ti udělá to a to .no a mě ne .Prostě pořebuju všechno od začátku a po lopatě.Nakreslil jsem sice tu přepážku ,ta druhá se mi už nepodařila,ten oblouk mi vždycky vyjede a když mám smazat ten zbytek smaže se mi i spodní strana.Prostě mi to musí někdo ukázat.
Ahoj, jestli Tě to potěší, nejsi sám , já jsem na tom stejně.
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
Tujano

Příspěvek od Tujano »

Ono totiž ten návod je na inú verziu , než čo si sťahujeme. Buď pevné nervy , alebo konzultovať to s tým chlapíkom , čo to tam dal.
taby

Příspěvek od taby »

No, nemám v tuto chvíli kapacitu na vytvoření tutoriálu, ale jinak pkud budeš chtít něco zkonzultovat, tak mi můžeš napsat na ICQ (243 904 398) a můžu ti takto on-line pomoct
to

Příspěvek od to »

Já jsem si vytvořil tabulku se souřadnicema jednotlivých bodú žebrorysek, a s její pomocí vytvořil jednotlivé
body žeber v Delftshipu ver. 3.2, pospojoval a vytvořil plochy. Lze to udělat docela nahrubo a potom síť zjemnit. Pokud se žebrorysky kreslí z importovaneho obrázku je potřeba změnit hodnotu x-ové souřadnice.
Taky můžu poradit na ICQ 354-761-300, více času na rady budu mít po vánocích.
Neber život příliš vážně, stejně z něj živý nevyvázneš.

Tomáš
Ivo Mikač

Příspěvek od Ivo Mikač »

Jsem rád, že jsem nepsal učebnici SketchUp 6 marně a rád vám pomůžu s počátečními potížemi. Když mi pošlete nějaké podklady, poradím, jak na to.
pidrman

Příspěvek od pidrman »

Pokud zájem strvá, tak kreslím v rhinu a export do jiného systému není problém.

Nakreslím defakto cokoliv viz odkaz.

http://www.pidrmanphoto.cz/index.php?op ... Itemid=109
Pepa Darvaš

Zájem stále trvá. Večer ti pošlu co bych potřeboval. Díky za zájem
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „CAD a grafika“