Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

další kolekce fotek

Našli jste na internetu zajímavý modelářský odkaz ? Napište jej do této diskuse ať se mohou podívat i ostatní.
Odpovědět
karaso

Re: další kolekce fotek

Příspěvek od karaso »

na webu najdete další velmi bohatou kolekci snímků z výstavy v G.B.
Český modeláři, shlédni na množství a provedení modelů, prober se úžasnou nabídkou příslušenství, polotovarů počínaje trupy a konče navijáky a vodními děly, prohlédni sortiment materiálů, zhodnoť ceny, tiše zamáčkni slzu v oku a pokračuj v obíhání obchodů či skládek, nebo "soustružení" kusu mosazného plechu pilníkem ve sklíčidle vrtačky....
http://www.modelboatmayhem.co.uk/index.htm
JUDr. Karel Sochor koncem února 2019 zemřel.
Čest jeho památce.
Pepa Darvas

Příspěvek od Pepa Darvas »

na webu najdete další velmi bohatou kolekci snímků z výstavy v G.B.
Český modeláři, shlédni na množství a provedení modelů, prober se úžasnou nabídkou příslušenství, polotovarů počínaje trupy a konče navijáky a vodními děly, prohlédni sortiment materiálů, zhodnoť ceny, tiše zamáčkni slzu v oku a pokračuj v obíhání obchodů či skládek, nebo "soustružení" kusu mosazného plechu pilníkem ve sklíčidle vrtačky....
http://www.modelboatmayhem.co.uk/index.htm
Tak přiznám se ,že se mi nějak ta slza na krajíček netlačí.Možná v době kdy se mi dostal poprvé modelářský katalog od firmy Graupner (asi v 1985)jsem ty slzy tlačil zpět.Dovolím si ,ale tvrdit ,že v dnešní době ,to co je vidět na těch stránkách považuji za běžný sortiment ,který je možný sehnat i u nás ,jde o to ,jestli na to člověk má a zda-li je jeden z mnoha modelářů ,kteří nemají mnoho financí a prostě si takovou věc vyrobí sám.
karaso

Příspěvek od karaso »

no právě, o tu cenu jde také, ale až na prvním místě... :? :cry: :)
JUDr. Karel Sochor koncem února 2019 zemřel.
Čest jeho památce.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Zajímavé odkazy“