Tak už nevim prosím poradte!!
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Regul zlobí
Re: Regul zlobí
Dobrý den mám regukátor ESC-Marina a je nejakej asi divnej protože když si tak jezdím na rybníku tak najednou se vypne motor ale BEC pořád ne jako servo.Tak jsem ho skusil odrušit a nic a porát to delá ale teda třeba vyjezdím jedny byterky a v poho a dám tam druhý jedu tak 5minut a vypne se:( 
Ale signálem to nebude a ani odběrem!
Ikdyž jsem jen málo zkušený...snažím se bít více!
Možná se regulátor během první jízdy zahřeje a během druhé jízdy pak může zapůsobit tepelná ochrana, jestli tam teda nějaká je.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
No asi jsem to špatne popsal on totiž třeba vypne i s prvníma baterkama podle mne je nejakej špatne A tepelnou ochranu má ale i po jízde je studený tím to nebude nevim ale proste najednou nejdee ale servo de to je nejaká hluz že?? ale díky za radu 
Možná by to chtělo nějakou fotku z vnitřku lodě, popř. popis použitého odrušení.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
JOJO tak dobře ja to vyfotím a pošlu!
no tak jsi mne asi pravdu stou teplotou protože jiná vyrianta není
Lod zastaví tak ji nechám tak 1-5minut a pak zase jede
Ale regulátor ,když přijedu ke břehu není nejak zrovna teplej jen takovej vlažnej
Lod zastaví tak ji nechám tak 1-5minut a pak zase jede
Ale regulátor ,když přijedu ke břehu není nejak zrovna teplej jen takovej vlažnej