Poslední dobou mám z modelářských akcí pořádaných v Písku pocit, že v okrese lodní modeláři vymřeli. Krom "nás pořádajících", co se už známe, s modely příjíždějí spíše modeláři z větších dálek.
Rád bych se touto formou zeptal těch, kteří staví/provozují lodní modely a bydlí v okrese Písek a blízkém okolí, zda by nechtěli navázat kontakt.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Lodní modeláři na Písecku
Re: Lodní modeláři na Písecku
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Po delším čase si dovoluji téma oživit s dotazem, zda se na Písecko nepřestěhoval nějaký další lodní modelář?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Po letech jsem nezávisle na našem srazu u vody zahlédl u místního rybníku kluka s modelem. To bylo včera. Nedalo mi to a dnes jsem tam šel provětrat Springera. Necelý týden po roztátí ledu. Trochu mě mrzí, že jsem to nestihl poslední únorový den. V březnu už jsem za posledních 25 let na nějakém rybníku jezdil, v únoru asi ještě ne.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 2691 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ladous
-
- 0 Odpovědi