Do kalendáře mohu registrovaní uživatelé přidávat události, tak se nestyďte a přidejte tam své akce i když se jedná pouze o přátelské setkání.
Ante
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Kalendář
Re: Kalendář
Až doposud jsme do kalendáře přidávali i vícedenní akce tak, že jsme zvolili pouze první den konání, u kterého jsme akci v kalendáři vyznačili. Počínaje rokem 2011 budeme informace o těchto vícedenních akcích duplicitně vyznačovat v každém dni konání. Pro aktivní modeláře to bude nepodstatná informace, nicméně případné diváky by to mohlo zajímat.
Tímto zároveň prosím všechny současné i budoucí pořadatele, aby se tímto pravidlem při vkládání akcí řídili.
Tímto zároveň prosím všechny současné i budoucí pořadatele, aby se tímto pravidlem při vkládání akcí řídili.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Po zralé úvaze jsem se rozhodl integrovaný kalendář akcí opustit a vytvořit zcela nový. Výsledek můžete vidět přes záložku Kalendář.
Nenalézá se sice na MoNaKu, ale to by snad nemělo vadit (kromě kalendáře je ten web nedodělaný, tak, prosím, webmastera omluvte). Zásadní je, že obsahuje veškeré letošní akce, o kterých jsem se dozvěděl. Najdete-li chybu, ev. budete chtít přidat akci novou, či jen doplnit propozice, pak neváhejte a pište.
Nenalézá se sice na MoNaKu, ale to by snad nemělo vadit (kromě kalendáře je ten web nedodělaný, tak, prosím, webmastera omluvte). Zásadní je, že obsahuje veškeré letošní akce, o kterých jsem se dozvěděl. Najdete-li chybu, ev. budete chtít přidat akci novou, či jen doplnit propozice, pak neváhejte a pište.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Do kalendáře akcí na rok 2012 jsem kromě oficiálních akcí Klubu Lodních Modelářů ČR připojil neoficiální akce českých lodních modelářů, které jsme doplnili o oficiální akce slovenských lodních modelářů.
Samozřejmě časem přibudou i odkazy na propozice, jakož i další akce. Není-li Vaše akce v kalendáři vůbec, či naleznete nějakou chybu, napište na e-mail: [mail]klompisek@seznam.cz[/mail]
Samozřejmě časem přibudou i odkazy na propozice, jakož i další akce. Není-li Vaše akce v kalendáři vůbec, či naleznete nějakou chybu, napište na e-mail: [mail]klompisek@seznam.cz[/mail]
Přidány akce KLoM ČR pro rok 2015. S ohledem na nedostatek volného času mi to trvalo o něco déle, než bývá zvykem. Kalendář soutěží KLoM ČR 2015: http://www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... dar_52.doc
V kalendáři akcí kromě jiných najdete akce KLoM ČR pro rok 2016. Celý kalendář soutěží KLoM ČR 2016 můžete stahovat zde: http://www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... dar_59.pdf
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek