Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Noční Košík/Čeněk/cokoli
Re: Noční Košík/Čeněk/cokoli
Po zkušenostech z předchozích 2 ročníků, kdy byla samotná účast na skutečných nočních jízdách po setmění mizivá, jsem se rozhodl letos pod hlavičkou MoNaKa noční jízdy lodních modelů na území Prahy nepořádat. Chce-li někdo zachovat tradici, má ve svém konání zcela volné ruce.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
To je škoda, zrovna když už mám použitelný model. Tedy kdyby to nakonec přecijen dopadlo, já bych pravděpodobně i za tmy jezdil.
Haituit, mereu, viata mea ca un trofeu,
Haituit, tarziu, nu conteaza mort sau viu
15,8 ve středu jdeme určitě jezdit s plachetnicema na Košík a protože bych chtěl protočit i šrouby u Korvety, zůstanu do setmění :-) je li tedy zájem, může se někdo přidat ......kdo příjde, toho rád uvidím ...
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Tímto oficiálně vyhlašuji Noční Košík 2012 na středu 15. srpna 2012.
Program:
- od 17:00 h plachetnice
- od 19:00 h noční jízdy
Nováčci najdou mapky místa činu v krátké pozvánce.
Program:
- od 17:00 h plachetnice
- od 19:00 h noční jízdy
Nováčci najdou mapky místa činu v krátké pozvánce.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Beru plachetnici, a na večer kafe, korvetu a možná přefika, abych ho projel ....do schnella se mi nechce dávat přijímač ...
Moje účast je asi 90%. S Magnusem Olofssonem. Včera jsem opravoval osvětlení, ještě to chce pár drobných úprav.
- Ivo Michal
Pokud by někdo na košíku nutně potřeboval nabíjet, tak mohu přivézt autobaterku(y) 12V
Tak asi nastává těch 10%. Včera jsem musel nechat odtáhnout auto do servisu a 35 kg váhy Magnuse asi fakt prostředky MHD nepřepravím. A to jsem se na akci opravdu těšil 
To je škoda. Pokud by to bylo někde po cestě z Písku, tak by se mi snad někam vešel. Stačí dát vědět nejpozději před pátou, protože v pět vyrážím.
To asi moc není, jsem na Praze 6. Ale třeba mě můj dvorní mechanik ještě překvapí. Odešel spojkovej válec, podotýkám že týden starej...
Noční košík ??? Proč ne ....13.8 2015 což je čtvrtek, si půjdu nejen zaplachtit ale protáhnu to do setmění a projedu loď co má světýlka .....
Tak pánové, jak to tedy je s těmi dny a daty? Jeden vypisuje na středu 15. srpna noční jízdy a druhý nejdříve píše o středě 15. srpna, nakonec si ale jde zajezdit už 13. srpna ve čtvrtek (!!!), aby se na akci připravil.... Nějak mi to ta moje - již šedivá - hlava nebere 
Podle kalendáře je středa 12. srpna (to by sice měl pravdu Roman, ale nemohl by se na nic připravovat, protože už by bylo po akci...) a 15. srpna je sobota.
Tož Ladousi, jak to je?
Podle kalendáře je středa 12. srpna (to by sice měl pravdu Roman, ale nemohl by se na nic připravovat, protože už by bylo po akci...) a 15. srpna je sobota.
Tož Ladousi, jak to je?
.....já to přimlaskl do starého vlákna ...... takže 13,8 2015 ve čtvrtek :-)
Je to skutečně tak, že MB/RomanT přidal pozvánku na letošní Košík pod tři roky staré téma. Jelikož budu ten den usilovně balit před odjezdem na La Grace, tak popřeji mnoho zdaru a hojnou účast.Zdenek Bílek píše:Tož Ladousi, jak to je?
Po roční odmlce myšlenka znovu ožívá, a tak nabijte akumulátory, vyžeňte pavouky a přijďte ve čtvrtek 25. srpna 2016 na Košík s osvětlenými modely lodí. Začátek v 18:00 h.
Propozice
Propozice
Dotaz na účastníky:
Mám přibalit gril?
Mám přibalit gril?
něco na něj přinesu ....
OK, gril vezmu.
Letní Lužiny 2018 jsou zároveň i příležitostí si zajezdit s osvětlenými modely. Již tuto sobotu:
http://www.klom.cz/kalendar?mc_id=1512
Pro zdárný průběh odpoledních soutěží plachetnic uvítám pomocníka.
http://www.klom.cz/kalendar?mc_id=1512
Pro zdárný průběh odpoledních soutěží plachetnic uvítám pomocníka.
... a pokud Vám modely nesvítí, nevadí, přijďte taky. Tma (pokud něco takového v Praze existuje) bude stejně až po 21h. 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek