Zdravím kolegové,v článcích na Old Monaku jsem našel celkem slušný remorkér na kterém by se můj syn mohl vyučit stavbě modelu. Stavební popis na ,,Žehličklu " je velmi dobrý ale chybí mi tam jakýkoliv plánek krom jednoho pohledu shora,nevíte někdo kde by byl dosažitelný?
Díky Kelly
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Remorkér Žehlička
Re: Remorkér Žehlička
Originál plánek vyšel už dávno v příloze Mladé fronty, podívám se do archivu a zkusím to najít, ale snad vyšel i v modeláři. Podívej se do nabídky plánků RC revue, tam jsem viděl něco podobného Ota
Je tam pod názvem Šterberk s celým stavebním popisem
- petr hájek
origo žehlička tuším vyšla i v modeláři v roce 89 mám pocit , že v tlustém přílohovém čísle .... tenkrát byla podnětem k mému pokusu s punčochovým trupem číslo jedna........
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Dobrý den Ufoune tušíš dobře zrovna na to koukám ale on to ani néni plánek taková malůvka Dada
- petr hájek
jj ..... no ona to není ani loď ........Dada píše:Dobrý den Ufoune tušíš dobře zrovna na to koukám ale on to ani néni plánek taková malůvka Dada
teda pardon loď ke koukání.........
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Díky kolegové, vím není to nic moc ale na rychlostavbu to mladýmu bude stačit!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 9261 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mizuh
-
- 79 Odpovědi