Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Fe plech
Re: Fe plech
Kde v Praze nevím, ale pozinkovaný plech požadovaného rozměru ti ustřihne kdejaké klempířská dílna, nebo tam kde dělají parapety .... Ferona myslím prodá celý plech a maximálně ti jej cvakne na půlku, pokud se nepletu.
Jinak tloušťka 1-2mm si myslím je zbytečná, stačí 0,6-0,8mm pokud jde o pozink, od toho neodym "neodtrhneš".
Jinak tloušťka 1-2mm si myslím je zbytečná, stačí 0,6-0,8mm pokud jde o pozink, od toho neodym "neodtrhneš".
Modelařím pro radost, ne pro specializaci na danou kategorii modelů.
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
- petr hájek
nestačilo by tohle + jakákoli deska následně bez nutnosti hlídat pořezání či pád plechu na drobotinu?
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
- Karolinus I
Tak "tohle " by určitě stačilo. (ale co?)petr hájek píše:nestačilo by tohle + jakákoli deska následně bez nutnosti hlídat pořezání či pád plechu na drobotinu?
A je To . . . .!
- petr hájek
http://www.neomag.cz/cz/katalog/magneticka-barva/
omlouvám se ......
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
diky za tipy, ale nevím proč mi nechodí upozornění na nové příspěvky takže jsem to našel až teď 
Feronu jsem zkoušel, ale plech mají jen ve velikosti 2000 x 1000 a minimalni rozměr je 1000 x 1000 což je zbytečně moc, to byla první volba
plech ze stolu nespadne, bude napevno přidělán na desku stolu a silnější jsem chtěl aby se "nekroutil", bude se na něm lepit kostra lodi a chtěl bych aby byla aspoň trochu souměrná
barva by byla super, ale když se kouknu na její cenu, tak je zhruba 2x vyšší než za jakou mi prodají nejmenší rozměr plechu ve Feroně
Feronu jsem zkoušel, ale plech mají jen ve velikosti 2000 x 1000 a minimalni rozměr je 1000 x 1000 což je zbytečně moc, to byla první volba
plech ze stolu nespadne, bude napevno přidělán na desku stolu a silnější jsem chtěl aby se "nekroutil", bude se na něm lepit kostra lodi a chtěl bych aby byla aspoň trochu souměrná
barva by byla super, ale když se kouknu na její cenu, tak je zhruba 2x vyšší než za jakou mi prodají nejmenší rozměr plechu ve Feroně

NeJaToD team
tak zkus nějakou kovodílnu v okolí.... možná ti tam střihnou nějaký odpad. Kdybys nebyl tak daleko, tak ti to tady domluvím.
Toto by bola parada:
http://aukro.cz/derovany-plech-lakovany ... 62941.html
dali by sa tam nastrkat aj sroubiky, ale trochu velke a zrejme aj drahe......
http://aukro.cz/derovany-plech-lakovany ... 62941.html
dali by sa tam nastrkat aj sroubiky, ale trochu velke a zrejme aj drahe......
díky za rady, oslovil jsem jednu kovodílnu a "oplechují" mi desku stolu a za celkem rozumnou cenu...
PS ladousi proc mi nechodi maily s upozornenim na nove zpravy
PS ladousi proc mi nechodi maily s upozornenim na nove zpravy

NeJaToD team
Pokud nepadají mezi spam, tak sis možná při psaní příspěvku odškrtnul: "Sledovat příspěvky tohoto tématu."Ivvo píše:PS ladousi proc mi nechodi maily s upozornenim na nove zpravy
Týká-li se to více témat, bude špatně nastaven uživatelský profil.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
mezi spam nepadají a sledování mám zapnuté.ladous píše:Pokud nepadají mezi spam, tak sis možná při psaní příspěvku odškrtnul: "Sledovat příspěvky tohoto tématu."Ivvo píše:PS ladousi proc mi nechodi maily s upozornenim na nove zpravy
Týká-li se to více témat, bude špatně nastaven uživatelský profil.
uživatelský profil jsem neměnil. předtím to chodilo, teď už jsem žádný dlouho nedostal ani z témat odkud to dříve chodilo

NeJaToD team
Ještě jsem něco zkusil změnit v profilu. Jestli to nepomůže, tak nevím. Mně to normálně chodí.
Jedině, že bys teď používal jiný e-mail, než jsi uvedl při registraci (a zapomněl ho tady změnit).
Jedině, že bys teď používal jiný e-mail, než jsi uvedl při registraci (a zapomněl ho tady změnit).
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 18464 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od burdal1
-
- 2 Odpovědi