Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Hobby king - zrušení objednávky

Vaše poznámky, připomínky a zajímavosti z modelářských prodejen.
Odpovědět
KubaS

Re: Hobby king - zrušení objednávky

Příspěvek od KubaS »

Ahoj
Chtěl jsem si spočítat cenu na webu a omylem jsem klikl na potvrzení objednávky. Naštěstí jsem nemněl na paypolu dost peněz, tak se objednávka nezaplatila. Jde to tet nějak zrušit a platím za to nějaký poplatek?
díky moc KubaS
taby

Příspěvek od taby »

dokud nezaplatíš, tak to jde bez problémů na stránce s objednávkami, kde je možné ji stornovat. Nejsem si nyní ale jist, zda nemusíš nejprve rozkliknout vlastní objednávku (jsou tam více méně dvě možnosti: zaplatit nebo zrušit) ;)
KubaS

Příspěvek od KubaS »

Dík už jsem na to přišel.

Momentálně mám jinej problém :D
V pátek jsem objednával 2 balíky na stejnou adresu v rozmezí 5 minut. Oba dva balíky zaplaceny, ale jeden mi neposlaly, protože na HK mi píše unpaid. Přitom jeden je na cestě a jeden čeká na zaplacení. Přitom na paypallu mám výpis zaplaceno. Mám ještě počkat jestli peníze nepřijdou nebo mám někoho kontaktovat?
watson220

Příspěvek od watson220 »

KubaS píše:Dík už jsem na to přišel.

Momentálně mám jinej problém :D
V pátek jsem objednával 2 balíky na stejnou adresu v rozmezí 5 minut. Oba dva balíky zaplaceny, ale jeden mi neposlaly, protože na HK mi píše unpaid. Přitom jeden je na cestě a jeden čeká na zaplacení. Přitom na paypallu mám výpis zaplaceno. Mám ještě počkat jestli peníze nepřijdou nebo mám někoho kontaktovat?

Ahoj. Ak máš tento problém napíš na 24hod Support Centre. Ak nevieš angličtinu kludne prekladaj cez geoogle prekladač. Myslím že tam sa najskôr dozvieš čo sa stalo. Zbytočne nečakaj železo sa kuje za horúca.
Milan
KubaS

Příspěvek od KubaS »

OK, už jsem tam napsal tak uvidíme jak se to vyřeší. Spíš by mě zajímalo kde je chyba, jestli u paypall nebo u HK.

DDěkuji.
KubaS

Příspěvek od KubaS »

Tak už je to vyřízeno. Domlouval jsem to přímo s obchodníkem z HK po chatu. Docela dobré na promrskání angličtiny.
watson220

Příspěvek od watson220 »

Aj si dobre pochodil? posielajú aj druhý balík? Aj ja som už dva krát vybavoval po 24 live chat .
Vždy kladne.
etwg

Příspěvek od etwg »

Kazdemu musim povedat, ze Hobby King sa stal najnespolahlivejsim dodávatelom v mojich ociach. Okrem toho, ze na WEB-e podvádzaju, ze clovek udajne vybera v EUROPSKOm obchodnom dome ( teda bez cla a niekde na blizku) uctuju nehorazne sumy za dopravu ( za 1 kg viac ako 30 Euro - podobna posta z Holandska stoji len 9,50€), neskor sa dozvies, ze balik ide zo Singapore a posta bude trvat 6-7 tyzdnov a aj colnica moze to zastavit!
Podvod na kazdom kroku!
Medzicasom som objednal to iste z Ciny, veci su uz davno tu a postovne bolo len 13.00€. Balik presiel colnicou bez priblemov. HK este stále hlada veci kde su. Nikdy viac uz od nich nic neobjednam!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Modelářské prodejny“