Zdravím zde na fóru.
Dělám stojánek pod loď a zjistil jsem že absolutně nevím čím přilepit filc. Stojan je dřevěný. Jaké lepidlo by jste mi doporučily? Stačí nějaké disperzní, nebo je lepší použít něco jiného? Lepidlo by mělo být vodovzdorné. Model bude plovoucí. S lepením textilií nemám vůbec žádné zkušenosti a tak si rád nechám poradit od zkušenějších. Předem díky za každou radu.
Milan
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Čím přilepit filc
Re: Čím přilepit filc
Chemoprén
- petr hájek
herkules, kanagon hustý vteřinák, chemopren , alkapren, prenocel , purocel ale i L20 na tvrzený polystyren, vše drží velmi dobře a ani herkules nemá s vlhkostí problém pokud se netopí přímo ve vodě.
Použít se dá i sprayové lepidlo pro reklamky či čalouníky.
Použít se dá i sprayové lepidlo pro reklamky či čalouníky.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Ten kanagon,chemopren.alkapren by som určite vynechal.Výpary z riedidiel môžu leptať farbu modelu.
No, přemýšlel jsem o tom chemoprénu. Obzvlášť ten na obuv vypadá slibně. Ale asi nejdřív zkusím disperzní lepidlo Soudal, protože se mi tu válí v polici.
- petr hájek
soudal klidně i ten na dýhu-vypěnovací. Výpary z rozpouštědlových lepidel bych neřešil ...obvykle lod do jesliček nedávám po 1 hodině ale až příští den či ještě za delší dobu...... pokud potřebuji odložit ihned volím popruhy na latích tvaruX a vrutovo podložkové upevnění.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9 Odpovědi
- 9803 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od komodor
-
- 14 Odpovědi