Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Regulátory DSYS, ALE !!
Re: Regulátory DSYS, ALE !!
Ok... Moje rozzuzlení je takový: Mám motory 600 Eco, k nim bude 2X 5000 mAh 7.2V, k nim budou dva regulátory Graupner speed profi 40A, výkon si v případě potřeby omezim normálně na rádiu...
mohl bys zkusit jeste motor MIG 600 boat, je velikostne stejny jako motory SPEED, ale je delany primo pro lode (mensi otacky, vyssi kroutici moment...)
http://pvmodel.cz/product.php?id_product=7052

http://pvmodel.cz/product.php?id_product=7052

NeJaToD team
No a ten má blokovací proud kolik?
pro rejska,
1. střídavé motory řady 35xx mají rozteče pro upevnění 25 mm což je shodné s motory řady 600, tak není problém využít zabudovanou kompakt hřídel, akorát by jsi musel převrtat spojku na průměr 4 mm ...průměr hřídele motoru NTM 3536A.
2. motor MIG 600 12V boat je sice dostatečný motor pro pomalu plující modely při napájení 12V, při napájení 7 - 8V, kdy má se šroubem Graupner 45/24 příkon 4,9 - 6,4W pouze pro malé modely. Ani při plném napájení 12 V se nehodil do lodě pro TT .
Ať se Ti daří stavba a lodě plují.
1. střídavé motory řady 35xx mají rozteče pro upevnění 25 mm což je shodné s motory řady 600, tak není problém využít zabudovanou kompakt hřídel, akorát by jsi musel převrtat spojku na průměr 4 mm ...průměr hřídele motoru NTM 3536A.
2. motor MIG 600 12V boat je sice dostatečný motor pro pomalu plující modely při napájení 12V, při napájení 7 - 8V, kdy má se šroubem Graupner 45/24 příkon 4,9 - 6,4W pouze pro malé modely. Ani při plném napájení 12 V se nehodil do lodě pro TT .
- petr hájek
ta spojka by se měla nechat i koupit hotová bez převrtávání......burun píše:pro rejska,
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Tak to už jsi mě docela nahlodal...burun píše:pro rejska,
Jen tak pro info. Psal jsem na Dsys ohledně špičkových proudů MDD 32, zde je odpověď.
Trvalý proud: 32A*
Krátkodobý proud 5s: 40A**
Špičkový pulzní proud: 100A**
* Proud při max. teplotě přechodu MOSFET 70°C a 100% PWM.
** Proud při max. teplotě přechodu MOSFET 25°C a 100% PWM.
Trvalý proud: 32A*
Krátkodobý proud 5s: 40A**
Špičkový pulzní proud: 100A**
* Proud při max. teplotě přechodu MOSFET 70°C a 100% PWM.
** Proud při max. teplotě přechodu MOSFET 25°C a 100% PWM.
pro rejska,
jsem přesvědčen , že pokud se necháš " dohlodat " na sříďáky, ( smajlík) budeš spokojen.
Jinak k tomu co ti napsal Dsys je zajímavé. Bylo by sice zajímavé, také kolik je krátkodobý a špičkový pulzní proud při teplotě MosFetů 70°C.
www.dsys.cz/downloads/Vyber-regulátoru.pdf Tak co vlastně platí. Ona by pak stačila 32 na všechny motory.
Ať se daří se stavbou a lodě plují
jsem přesvědčen , že pokud se necháš " dohlodat " na sříďáky, ( smajlík) budeš spokojen.
Jinak k tomu co ti napsal Dsys je zajímavé. Bylo by sice zajímavé, také kolik je krátkodobý a špičkový pulzní proud při teplotě MosFetů 70°C.
www.dsys.cz/downloads/Vyber-regulátoru.pdf Tak co vlastně platí. Ona by pak stačila 32 na všechny motory.
Ať se daří se stavbou a lodě plují
Blbost, nevšim jsem si, že jsou na 3S... Teď je prodává na modelbazaru za 450 za jeden...
pro rejska ,
blbost to není. Ty motory pojedou i na 2s, ale problém je, že mají hřídele na opačné straně. Pro montáž na kompaktní hřídel potřebuješ motor, který ma vstup napájecích kabelů u čelá, které nerotuje a přes něj prochází i hřídel. Je to všeobecně výhodnější i pro jiný způsob montáže.
Ať se Ti daří se stavbou a lodě plují.
blbost to není. Ty motory pojedou i na 2s, ale problém je, že mají hřídele na opačné straně. Pro montáž na kompaktní hřídel potřebuješ motor, který ma vstup napájecích kabelů u čelá, které nerotuje a přes něj prochází i hřídel. Je to všeobecně výhodnější i pro jiný způsob montáže.
Ať se Ti daří se stavbou a lodě plují.
Hele mám tenhle motor ve Funcubu a mám ho taky na tuhle montáž...Nicméně jsem objednal ty motory NTM 35-36 A a k tomu regulátory Turnigy marine 35A... Takže kdyby někdo chtěl, mám tu na prodej dva motory Speed 600 ECO.:-)
pro rejska,
do letadla ten motor jde namontovat " tzv. zadní montáž" , ale na kompaktní hřídel potřebuješ " přední montáž".
Ať se Ti daří se stavbou a lodě plují
do letadla ten motor jde namontovat " tzv. zadní montáž" , ale na kompaktní hřídel potřebuješ " přední montáž".
Ať se Ti daří se stavbou a lodě plují
Já ho mám právě na přední montáž...Jde přelisovat hřídel...Ale to je jedno, jen že to jde.:-)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 8274 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od machacek
-
- 11 Odpovědi