Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Corona RP8D1

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
jvs45

Corona RP8D1

Příspěvek od jvs45 »

Ahoj chcem sa optytat je snyteza vhodna aj pre ponorky?Nebude tam problem s vypadkom signalu?
SH

Re: Corona RP8D1

Příspěvek od SH »

obecně by neměl být problém... Reálně to bude záležet od citlivosti vstupního dílu, inteligenci programátora dekodéru a syntézy atd. A na to je jediná odpověď - vyzkoušet sám, anebo pokud už zde má někdo zkušenost s tímto konkrétním typem Rx, tak info od něj.
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

tuším , že Michal Černý (tady jako Mičer) má v ponorkách syntézu, pokud je to na 40MHz problém nebude spíše samé výhody pokud bude i ve vysílači syntézový modul......
Já osobně Coronu máma provozuju ji s opticem a bez problémů (teda nepočítám-li reklamaci na přijímač kdy jsem ho koupil a v krabičce byl přijímač a jakýsi mikro-brouk se na mě vysypal zcela nepřipájen, ale prodejce ihned nahradil funkčním-a to ihned bylo opravdu ihned , po telefonátu jsem přijímač druhý den odeslal zpět, ale už ten den mi přišel jiný a funkční....... příkladné vyřízení reklamace....).
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
predseda

Příspěvek od predseda »

Ja osobne som začal tento typ príjmača používať a môžem ho doporučiť.Je vhodný do ponoriek.Používam ho už viac,ako dve sezony bez problémov.
Predseda
jvs45

Příspěvek od jvs45 »

Dakujem za rady.Prijimac je uz na ceste uz len dufat,ze pride vporiadku.
Odpovědět

Zpět na „Elektronika“