Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Podvod???

Všechno co nezapadá do předešlých kategorií a přeci jen se to týká modelařiny.
Odpovědět
Pepa Darvaš

Podvod???

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Zajímalo by mě, jestli dostává takovéto podvodné výzvy i jiný modelář. Co opravdu nemám rád , jsou plastikové modely, takže vím stoprocentně, že jsem si žádný model neobjednával. Je to již druhá výzva.
Dobrý večer pane Darvaši,
Vaše objednávka č.7881 je připravena k odeslání. Zašlete prosím na
účet č.2700393342/2010 částku 213,-Kč. Variabilním symbolem platby je
číslo Vaší objednávky - 7881. Jakmile bude uvedená částka na účtu,
odešlu balíček na uvedenou adresu.

Děkuji Vám a přeji příjemný večer

Vladimír Jentschke
PLASTIC HOBBY
www.plastic-hobby.com
SH

Re: Podvod???

Příspěvek od SH »

a co tak mu napsat přímo, že sis nic neobjednal?
Pepa Darvaš

Mám takový dojem, že mě bude ignorovat.
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

chyba nemusí být u něj. mohl to u něj tvým jménem objednat jiný "kamarád" a on jen vyřizuje objednávku, kterou dostal. Zkusil bych tam zavolat a nějak se dohodnout, připadně nechat zablokovat účet (registraci), ze kterého mu ty objednávky chodí.
Obrázek
NeJaToD team
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

a o jaký model jde?
třeba by měl někdo zájem....
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
SH

Příspěvek od SH »

Pepa Darvaš píše:Mám takový dojem, že mě bude ignorovat.
a zkusil jsi to?
Krčmář Zdeněk

Příspěvek od Krčmář Zdeněk »

Dobrý den pane Darvaši,
Odpovídám jménem internetového obchodu Plasic-Hobby.Posílám Vám kopii kopii objednávky , na kterou jsme reagovali
31.5.2013
09:41:01
Josef Darvaš
Žireč 106, 54404 Dvůr Králové 4 CZ
telefon: 604194008, e-mail: baxi.bax@seznam.cz

Interní poznámka: výzva odesl.30.7.013 na 213,- [upravit interní poznámku]

1x HGW nýty - basic line A5 (černá / stříbrná) 1/48, HGW481000 změnit stav na OBJEDNÁNO změnit stav na DODÁNO zrušit stav (administrace produktu) 141 169 169
1x Česká pošta - zásilka pro platby převodem na účet 80 80 80
1x Platba převodem 0 0 0
249 CZK
Pokud jste tuto objednáku neučinil osobně se Vám omlouvám , za způsobené problémy. Nevím proč jste nepsal přímo k nám do shopu , mohli jsme tuto věc řešit mnohem klidnějším způsobem.
Já třeba stavím plastikové modely lodí už přes 40 let a nikdy bych nenapsal , že nemám rád tu, kterou modelářskou odbornost. Přeji ať se Vám v modelařině daří .

S pozdravem Z Krčmář Šakvice
Krčmář Zdeněk

Pane Darvaši, nepotřeboval jste nýty na tento model ? https://forum.mo-na-ko.cz/portal/viewt ... d=3937&p=2
MC76

Příspěvek od MC76 »

Musím říct, že jsem s panem Krčmářem několikrát jednal a nebyl problém. V Plastic-hobby mám důvěru. Osobně jsem rušil objednávku za několik tisíc a měli pochopení. Pouze osobní zkušenost.
msob

Příspěvek od msob »

MC76 píše:Musím říct, že jsem s panem Krčmářem několikrát jednal a nebyl problém. V Plastic-hobby mám důvěru. Osobně jsem rušil objednávku za několik tisíc a měli pochopení. Pouze osobní zkušenost.
Musím říct, že jsem s panem Darvašem jednou jednal a byl problém. Osobně jsem uplatnil jím vystavený poukaz na trup za pár stovek a se zlou jsem se potázal... Pouze osobní zkušenost.

Tak to byla trochu parafráze předchozího příspěvku, nicméně za pravdivost ručím.

A jen jsem tím chtěl říct, že v tomto tématu spíše věřím p. Krčmáři. Nic víc a nic míň.

Přeju pěkný den.
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
Pepa Darvaš

Jo podívejte se na datum objednávky. Ano objednal jsem si ty nýty, ale před třemi měsíci. Stačilo napsat „ Pane , máte tady nýty, které jste si objednal" číslo vaší zakázky mi toho moc neřekne. Domnívám se, že pokud si u mě někdo něco objedná, dám vědět, jestli udělám, nebo neudělám. Taky bych mohl čekat tři měsíce a pak vyžadovat platbu. Věřím, že kdyby mi odpověděli hned„ Nýty budou za tři měsíce" s tím, že vás vyzveme k platbě zakázky číslo.....
určitě bych věděl o co jde. Shrnu to, že se jednalo o nedopatření a pokud jsem firmě způsobil nepříjemnost, omlouvám se za to.

. Co se týká mého prodávání výrobků, nestalo se abych někomu nevrátil peníze , pokud o to požádá. Podmínkou je, že na výrobek nesáhne a vrátí jej v původním obalu .Jakýkoliv zásah mi umožňuje výrobek nepřevzít.
Dále mnou vystavený poukaz , který poukazuji Ladousovi na některé akce jako sponzorský dar platí určitou dobu. Když po mě budeš chtít vyměnit poukaz za výrobek, nemůžeš ho uplatňovat po roce a půl. Sám Ladous dosvědčí, že nikdy nebyl problém. Nevím proč sem taháš takové věci, které nemají s mou otázkou nic společného.
Krčmář Zdeněk

Pane Darvaš, nebudu se s Vámi přít , ale na účtu k u našeho shopu, ke kterému se bez problémů dostanete se podíváte na číslo objednávky a hned budete vědět co se pod číslem té , které objednávky skrývá, taky stačilo napsat na mail obchodu a mohlo se to řešit mezi námi a nemuseli jsme celou věc řešit veřejně, musíte pochopit, že se jako obchod musíme podobnému nepravdivému nařčení bránit. V této fázi je tato věc pro mě vyřešena. Děkuji MC 76 i msob za jejich příspěvky a přeji pěkný večer Z Krčmář
msob

Příspěvek od msob »

Pepa Darvaš píše:Dále mnou vystavený poukaz , který poukazuji Ladousovi na některé akce jako sponzorský dar platí určitou dobu. Když po mě budeš chtít vyměnit poukaz za výrobek, nemůžeš ho uplatňovat po roce a půl. Sám Ladous dosvědčí, že nikdy nebyl problém. Nevím proč sem taháš takové věci, které nemají s mou otázkou nic společného.
Jen poznámku:
Nevím o tom, že bychom si někdy navrhli tykání. Ale to jen dokresluje Váš způsob jednání.

P.S. Poukaz, o který se jedná, neměl nijak vyznačenu dobu platnosti. Ale to také jen na okraj.

Pěkný den přeju.
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Pepa Darvaš píše:Dále mnou vystavený poukaz , který poukazuji Ladousovi na některé akce jako sponzorský dar platí určitou dobu. Když po mě budeš chtít vyměnit poukaz za výrobek, nemůžeš ho uplatňovat po roce a půl. Sám Ladous dosvědčí, že nikdy nebyl problém. Nevím proč sem taháš takové věci, které nemají s mou otázkou nic společného.
Abych to i já uvedl na pravou míru, tak msob k poukazu přišel za Tug Towing Cup před vícero lety, tudíž to bylo domlouváno přes Kebu. Na mnou rozdávaných poukazech bylo datum vždy, ev. bylo výherci řečeno ústně, že poukaz neplatí věčně...

Poslední dobou rozdáváme rovnou trupy bez možnosti výběru a je klid :).
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Odpovědět

Zpět na „Obecná modelářská diskuse“