Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Prosba
Prosba
Ahojte,
prosím podpořte svým hlasem mou 12ti letou neteř v ekologické soutěži. Jestli máte Facebook, a nedělalo by Vám to velké problémy, prosím nasdílejte odkaz. Díky moc.
http://www.recyklovanepohadky.cz/detail ... brazku/237
prosím podpořte svým hlasem mou 12ti letou neteř v ekologické soutěži. Jestli máte Facebook, a nedělalo by Vám to velké problémy, prosím nasdílejte odkaz. Díky moc.
http://www.recyklovanepohadky.cz/detail ... brazku/237
- petr hájek
Re: Prosba
bohužel-bohudík faceblbook už nemám ....jinak podpořit nejde?
jako člen greenpeace bych rád....
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
- Karolinus I
Taky bych se připojil, ale bohužel jsem na tom podobně.petr hájek píše:bohužel-bohudík faceblbook už nemám ....jinak podpořit nejde?
A je To . . . .!
Není potřeba mít Facebook, stačí hlasovat pod obrázkem v rámci jejich webu.
Děkuji
Děkuji
- petr hájek
Máš tam hlas aj zo Slovenska
- Pepa Darvaš
Já jsem poslal také hlásek.
Recykluji spoustu elektroniky.
Dávám svůj hlas
Dávám svůj hlas
Přidal jsem hlásek a držím holce palce.
Díky, v podstatě soutěžíme už jen s jednou 17ti letou holkou, která shání hlasy na facebooku superstar atd. Takže těžký soupeř.
a je to soutěž v ekologii anebo kdo líp zburcuje internet?
Kdyby sis raději chystal pláštěnku... o víkendu bude asi dost mokro...
Kdyby sis raději chystal pláštěnku... o víkendu bude asi dost mokro...
No těžko říct, nějak to nechápu, ale udělám vše co můžu abych podpořil neteř. Na 12 let si myslím že se jí to povedlo. Tak proto. Mimochodem ta 17ka napsala na facebook že když dostane 1000 hlasů tak přeběhne náměstí nahá. No měla napsat více.
b) je správně, ovšem po přečtení příběhu jsem usoudil, že si to hlas zaslouží ;-)SH píše:a je to soutěž v ekologii anebo kdo líp zburcuje internet?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
kdy a kde bude běhat? 
to jsi tu neměl psát... teď bude dostávat hlasy ona.
to jsi tu neměl psát... teď bude dostávat hlasy ona.
V Písku též ;-(. Zatím eviduji jednu přihlášku do soutěže. Nezvat měsíc diváky z řad píseckých občanů, tak jsem nahlodán celou akci zrušit.SH píše:Kdyby sis raději chystal pláštěnku... o víkendu bude asi dost mokro...
P.S.: Kdyby na Kanaďance dotyčné noci řádně pršelo, nemusel bys řešit spoustu nepříjemností.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
když už admin vyvolává OT tak budu pokračovat....
L: Jaké nepříjemnosti?
L: Jaké nepříjemnosti?
V zájmu větší propagace recyklace by měla veškeré své svršky odložit do kontejneru na šaty.Netfinity píše:Mimochodem ta 17ka napsala na facebook že když dostane 1000 hlasů tak přeběhne náměstí nahá. No měla napsat více.
ano, je to pěkné, má to i nějakou myšlenku... jen to "Love story" a "The end" to kazí... to už neznáme "Konec"?ladous píše:b) je správně, ovšem po přečtení příběhu jsem usoudil, že si to hlas zaslouží ;-)SH píše:a je to soutěž v ekologii anebo kdo líp zburcuje internet?
To nevím, možná za to dostane nějaké body od své angličtinářky :-)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 18479 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od temelin
-
- 6 Odpovědi