Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
DSYS MDD56 Reklamace
DSYS MDD56 Reklamace
Máte někdo zkušenosti z reklamací u DSYS.
Regulátor 56A koupen v loni na podzim a otestován taky v loni na podzim na 3S lipol.(v pohodě)
Dnes na zahájení na křetínce provoz na 4S lipol opět na dvou 600Boat.Pomalý rozjezd cca3m na pul plynu a konec.¨
Regl je totální škvarek ale fakt total.
Málem mě od toho chytla celá Riva
Má cenu to reklamovat.Jsem sklamán z CZ výrobku.
Má někdo typ na čínskou náhradu obousměrného reglu pro 4S lipol a alespoň 50A
Regulátor 56A koupen v loni na podzim a otestován taky v loni na podzim na 3S lipol.(v pohodě)
Dnes na zahájení na křetínce provoz na 4S lipol opět na dvou 600Boat.Pomalý rozjezd cca3m na pul plynu a konec.¨
Regl je totální škvarek ale fakt total.
Málem mě od toho chytla celá Riva
Má cenu to reklamovat.Jsem sklamán z CZ výrobku.
Má někdo typ na čínskou náhradu obousměrného reglu pro 4S lipol a alespoň 50A
Re: DSYS MDD56 Reklamace
Několik odpálených už jsem také potkal, ale to už je delší čas. Tehdy ten nejvýkonnější uměl 30 A. Ale že by z nich zbyl jen škvarek, to ne.
Hold ten rozdíl v proudu udělá svoje...
Hold ten rozdíl v proudu udělá svoje...
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Nejlepší ochrana je shořet
Ahoj,určitě bych se na výrobce obrátil,minimálně už proto a by zdůvodnil co se vlastně stalo,tohle nevypadá na přepětí ani na přešvihlé ampéry,to by shořely maximálně ochrané diody v reglu,asi i kondenzátor,ale tohle vypadá jako by tam někdo pustil 230 V...,čínské regly má na Aukru nějaký Temelín okolo 600,- kč.
- petr hájek
a temelín má dobré zboží , nemůžu si stěžovat a vzhledem ktomu, že je to Mirek Miletín známý to rychlíkář na mezinárodní úrovni, je to velmi dobrý zdroj ověřeného materiálu.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Vyjádření DSYS:
Dobrý den.
Domnívám se, že mohlo dojít k přepěťovým špičkám vznikajících na motoru.
Tyto nebezpečné přepěťové špičky jsme naměřili u mnoha motorů, zvlášť na motorech s vysokou impedancí nebo poškozených/špinavých sběracích kontaktech. Pro potlačení těchto přepěťových špiček jsme od minulého roku začali dodávat s regulátorem i transil. Součástky v regulátoru jsou dimenzované na maximální napěťové špičky do 30V. Aby měl regulátor rezervu, tak povolujeme pracovní napětí do 18V. Měl jste připojené transily na obou motorech?
Transil nebyl použit nikde a je dle mě škoda že součástka za 3,50kč není součástí ESC jestli není přímo nutná na motoru.
Výrobce ale tuto skutečnost v návodu uvádí.
Díky Mirka (temelín) znám a v případě potřeby kontaktuji.
Dobrý den.
Domnívám se, že mohlo dojít k přepěťovým špičkám vznikajících na motoru.
Tyto nebezpečné přepěťové špičky jsme naměřili u mnoha motorů, zvlášť na motorech s vysokou impedancí nebo poškozených/špinavých sběracích kontaktech. Pro potlačení těchto přepěťových špiček jsme od minulého roku začali dodávat s regulátorem i transil. Součástky v regulátoru jsou dimenzované na maximální napěťové špičky do 30V. Aby měl regulátor rezervu, tak povolujeme pracovní napětí do 18V. Měl jste připojené transily na obou motorech?
Transil nebyl použit nikde a je dle mě škoda že součástka za 3,50kč není součástí ESC jestli není přímo nutná na motoru.
Výrobce ale tuto skutečnost v návodu uvádí.
Díky Mirka (temelín) znám a v případě potřeby kontaktuji.
pro madyra,
s regulátorem to prakticky nemá co dělat, ale...
1) proč jsi motory krmil 4s ...plně nabité 16V, když je motor do 3s. ?
2) motor MIG 600 Boat(12V - 6500 ot./min.), absolutně nevhodný do RIVY ...optimální proud 6A, blokovací proud typuji okolo 30A
Při vyšším napětí máš vyšší otáčky, ale také větší odběr proudu, ale pořád hodně nízké otáčky, aby jsi dostal Rivu z výtlaku do skluzu s daným typem motoru . Když tak motor 600 Li3s a napájet 3s.
Ať Vaše lodě plují
s regulátorem to prakticky nemá co dělat, ale...
1) proč jsi motory krmil 4s ...plně nabité 16V, když je motor do 3s. ?
2) motor MIG 600 Boat(12V - 6500 ot./min.), absolutně nevhodný do RIVY ...optimální proud 6A, blokovací proud typuji okolo 30A
Při vyšším napětí máš vyšší otáčky, ale také větší odběr proudu, ale pořád hodně nízké otáčky, aby jsi dostal Rivu z výtlaku do skluzu s daným typem motoru . Když tak motor 600 Li3s a napájet 3s.
Ať Vaše lodě plují
1) Motor má uvedený rosah do 16V to mohu vyfotit.
2)Vhodný nebo ne.Jak jsem psal než jsem začal se stavbou dělám to pro moju holku co bude mít letos 4leta.A dělám to tak aby to šlo v budoucnu předělat.
Na moje poježdění mám jiné stroje.
2)Vhodný nebo ne.Jak jsem psal než jsem začal se stavbou dělám to pro moju holku co bude mít letos 4leta.A dělám to tak aby to šlo v budoucnu předělat.
Na moje poježdění mám jiné stroje.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek